O româncă şi fiul ei, acuzaţi că au încercat să fure bijuterii în valoare de 60 milioane de euro din locuinţa Tamarei Ecclestone

O româncă şi fiul ei, acuzaţi că au încercat să fure bijuterii în valoare de 60 milioane de euro din locuinţa Tamarei Ecclestone

Tamara Ecclestone se afla cu familia în vacanţă FOTO: Getty Images

Doi români, mamă şi fiu, au fost puşi sub acuzare pentru că au încercat să fure bijuterii în valoare totală de 60 de milioane de euro din locuinţa prezentatoarei de televiziune Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul şef al Formula 1, scrie The Sun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Mester (47 de ani) şi fiul ei, Emil-Bogdan Savastru (29 de ani) care locuiesc în Tower Hamlets, estul Londrei, au fost puşi sub acuzare sâmbătă, la o instanţă din Westminster, scrie The Sun, citat de Mediafax. Poliţia londoneză a mai arestat încă două persoane suspecte în acest caz, care sunt cercetate însă în stare de libertate. 

Maria Mester, care lucrează ca femeie de serviciu, a fost arestată vineri pe Aeroportul Stansted, la sosirea din Italia, iar Savastru a fost reţinut pe Aeroportul Heathrow din Londra.

Cei doi au fost acuzaţi de tentativă de jaf. Pe 13 decembrie, cei doi au intrat în casa Tamarei Ecclestone care locuieşte împreună cu soţul său şi cu fiica lor în vârstă de cinci ani, în Hyde Park, Londra. Familia plecase din ţară pentru vacanţa de Crăciun cu câteva ore înainte de jaf.

Cei doi au intrat prin grădină, apoi au pătruns în dormitor şi au furat  o colecţie preţioasă de bijuterii. În aceasta se afla şi un ceas Cartier în valoarea de 95.000 de euro.

Locuinţa Tamarei Ecclestone se află  în apropierea reşedinţei oficiale a prinţului William al Marii Britanii, palatul Kensington, dar şi de sediile mai multor ambasade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările