Un bărbat a băgat în carantină mii de locuitori din Beijing, după ce nu a respectat regulile de izolare

Un bărbat a băgat în carantină mii de locuitori din Beijing, după ce nu a respectat regulile de izolare

Carantină FOTO Shutterstock

Un bărbat din Beijing este anchetat, după ce a încălcat regulile de izolare, iar fapta sa a plasat mii de rezidenţi în carantină, au anunţat autorităţile chineze, potrivit Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile chineze au declarat, duminică, că un bărbat din Beijing, în vârstă de 40 de ani, a încălcat regulile anti-COVID şi a ieşit din locuinţă”, menţionând că bărbatul este acum vizat de o anchetă, relatează Agerpres

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a deplasat la un centru comercial cu „risc ridicat” pentru sănătate şi ar fi trebuit să se auto-izoleze. 

După ce a fost testat pozitiv, abaterea sa a condus la plasarea a 250 de vecini într-un centru de carantină, în timp ce alţi 5.000 de rezidenţi au fost nevoiţi să se izoleze la domiciliu.

Oraşul, vizat de o perioadă de măsuri de izolare, a închis şcoli, magazine neesenţiale şi locuri publice la începutul lunii după o reapariţie a epidemiei de coronavirus, iar membrii gospodăriilor în care au fost înregistrate cazuri pozitive de COVID-19 trebuie să rămână în izolare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările