„X Factor“ revine în această seară, la Antena 1: „Aici nu este un concurs, este o luptă“

„X Factor“ revine în această seară, la Antena 1: „Aici nu este un concurs, este o
luptă“

Ştefan Bănică Jr., Delia Matache şi Horia Brenciu dau startul show-ului „X - Factor“ în această seară, la Antena 1, FOTO Antena 1

Cel de-al patrulea sezon al show-ului „X Factor“ debutează în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Delia Matache, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. pornesc în căutarea celor mai talentaţi concurenţi, iar, la final, în urma votului publicului, unul dintre ei va pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Telespectatorii vor avea parte de un moment surpriză, oferit de nimeni altul decât Ştefan Bănică Jr.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce mii de concurenţi din întreaga ţară s-au prezentat la preselecţiile de la Palatul Copiilor din Capitală, unde Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. au avut misiunea de a-i alege pe cei mai buni dintre ei, „X Factor“ revine pe micile ecrane, în această seară, la Antena 1.

Dacă Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. vor puncta concurenţii de la masa juriului, Răzvan şi Dani, alături de Florin Ristei se vor afla în culisele show-ului, unde au la îndemână un întreg arsenal, de la săbii de vikingi la caschete de poliţişti şi tot felul de costume.

Printre momentele supriză pe care publicul din faţa micilor ecrane va avea ocazia să le descopere în premiera show-ului „X Factor“ este „reacţia incontrolabilă“ a celebrului Ştefan Bănică Jr., care... a aruncat cu un scaun. „Este pentru prima oară în televiziunea când mi s-a întâmplat asta – am avut o reacţie total incontrolabilă. Un concurent m-a determinat să am o astfel de manifestare: a avut o voce, un timbru şi o prezenţă astfel încât...am aruncat cu un scaun“, a mărturisit artistul, care se află pentru prima oară în ipostaza de membru al juriului unui show de talente. „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am făcut niciodată parte dintr-un juriu. Întrebi dacă îmi este teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu este extraordinar. Şi („X Factor“ – n.r.) o să fie. O să fie mai mult decât voce“, a mai spus Ştefan Bănică Jr.

Delia Matache, al cărei concurent a câştigat ediţia „X Factor“ de anul trecut, este decisă să nu coboare ştacheta nici de această dată. „Am colegi noi anul acesta şi vreau să-i văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat «X Factor» anul trecut“, a ameninţat artista, care s-a declarat „foarte supărată“ atât pe Brenciu, cât şi pe Bănică: „Mă cam necăjiţi. Îmi furaţi concentrarea. Vine cineva, cântă frumos, dar se întâmplă nişte lucruri între voi, aveţi un conflict continuu. Ca să te înţelegi cu Horia, trebuie să intri în jocul lui“, a precizat cântăreaţa.

„Vine «X Factor», e nebunie, e cel mai tare spectacol. Aici nu este un concurs, este o luptă“, anunţă Horia Brenciu, care spune că nu este deloc speriat de concurenţa fostei sale emisiuni, „Vocea României“, care se află în luptă directă cu „X Factor“ în serile de vineri. „Eu cred că «X Factor» abia acum începe, e emisiunea mea, sunt plusul de care avea nevoie“, a mai declarat Horia Brenciu pentru „Adevărul“. Mai mult, artistul promite „să învârtă toate scaunele şi să rupă toate barielele“.

Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la „X Factor“, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera show-ului, în această seară, de la 20:30, la Antena 1. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările