Matt LeBlanc va prezenta încă două sezoane ale emisiunii „Top Gear“

Matt LeBlanc va prezenta încă două sezoane ale emisiunii „Top Gear“

Următorul sezon al emisiunii „Top Gear“, cu Matt LeBlanc în rolul de prezentator principal, va fi difuzat în 2017 FOTO AP

Actorul american Matt LeBlanc, unul dintre protagoniştii serialului „Prietenii tăi/ Friends“, a semnat un contract cu BBC pentru a prezenta încă două sezoane ale emisiunii „Top Gear“, informează  site-ulbbc.com, citat de News.ro.

Când începe „Top Gear“ cu Matt LeBlanc 

Matt LeBlanc va fi ajutat în prezentarea acestei emisiuni de Chris Harris şi Rory Reid. În următoarele sezoane din „Top Gear“ vor apărea cu regularitate şi Eddie Jordan, Sabine Schmitz şi The Stig.

Chris Evans, coprezentator alături de Matt LeBlanc în 2016, s-a retras din emisiunea „Top Gear“ după un singur sezon.

„Sunt încântat că Matt LeBlanc va reveni în «Top Gear». E un talent uriaş, iar dragostea lui pentru maşini este infecţioasă. Abia aştept ca noul sezon să revină pe BBC Two anul viitor“, a declarat Patrick Holland, editorul-şef al departamentului de programe din cadrul postul BBC Two.

Următorul sezon al emisiunii „Top Gear“, cu Matt LeBlanc în rolul de prezentator principal, va fi difuzat în 2017.

Potrivit „Daily Mail“, Matt LeBlanc va primi participarea sa în această emisiune un onorariu de două milioane de lire sterline. Pentru sezonul din 2017, onorariul starului american a fost de 500.000 de lire sterline.

Dezastrul lui Chris Evans 

Chris Evans a demisionat, recent, de la emisiunea „Top Gear“, produsă de BBC, pentru care a prezentat şase episoade, după concedierea lui Jeremy Clarkson.

De la debutul noului sezon „Top Gear“, în luna mai, Chris Evans s-a confruntat cu numeroase critici din partea fanilor show-ului. Potrivit „The Mirror“, o parte dintre critici s-au referit la stilul său „ţipător“ de a prezenta.

Ultimul episod al primei ediţii „Top Gear“ prezentată de Chris Evans a înregistrat o audienţă mai mică decât orice episod al show-ului din perioada în care a fost prezentat de Jeremy Clarkson, respectiv 1,9 milioane de telespectatori. Niciun episod din „era Clarkson“, care a început în anul 2002, nu a fost urmărit de mai puţin de două milioane de telespectatori, potrivit „The Guardian“.

Pe parcursul celor şase episoade, emisiunea „Top Gear“ a înregistrat o medie de 2,7 de milioane de telespectatori.

După ce Chris Evans a preluat rolul de prezentator de la Jeremy Clarkson, show-ul „Top Gear“ s-a confruntat cu numeroase probleme - mai mulţi producători au demisionat, câţiva membri ai echipei de filmare s-au retras din emisiune, iar o parte dintre invitaţi au renunţat la participarea în acest show TV.

Cea mai recentă ediţie a show-ului „Top Gear“ i-a avut în calitate de coprezentatori pe Chris Evans - o vedetă a radiodifuziunii britanice - şi Matt LeBlanc - unul dintre actorii din distribuţia serialului „Friends“. Cei doi l-au înlocuit pe Jeremy Clarkson, care a fost concediat de BBC anul trecut, după ce a agresat fizic şi verbal un producător al emisiunii.

Alături de Chris Evans şi Matt LeBlanc, sezonul „Top Gear“ i-a avut în rândul coprezentatorilor, printre alţii, pe pilotul german de curse Sabine Schmitz, Eddie Jordan - un celebru pilot de Formula 1 - şi jurnalistul specializat în automobilism Rory Reid.

Jeremy Clarkson şi cei doi colegi coprezentatori de la „Top Gear“ lucrează în prezent la un nou show dedicat sportului automobilistic, ce este produs de platforma online Amazon. Noua emisiune se va intitula „The Grand Tour“ şi va avea premiera pe 18 noiembrie.

Emisiunea „Top Gear“ a generat numeroase controverse de-a lungul anilor, fiind considerată ofensatoare, prin glumele prezentatorilor săi, faţă de argentinieni, mexicani şi şoferii de tir din anumite ţări. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările