Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus. Care este motivul şi cine o înlocuieşte

Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus. Care este motivul şi cine o înlocuieşte

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Într-un anunţ pe Facebook, fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis a vorbit despre despărţirea ei de postul de televiziune Realitatea Plus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mădălina Dobrovolschi era cea care realiza emisiunea „Legile Puterii” la Realitatea Plus, şi spune că decizia plecării nu a fost a sa, ţinând mai degrabă de o schimbare de politică editorială.

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulţumesc mult pentru ca aţi fost alături de mine. Am simţit în fiecare zi susţinerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulţumesc şi colegilor!

O menţiune de final, dar foarte importantă- în comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunţuri despre următorii paşi vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici! Vă îmbrăţişez pe toţi!”, a fost mesajul postat pe reţeaua de socializare de Dobrovolschi.

Locul ei la moderarea emisiunii „Legile Puterii” va fi luat de Alexandra Păcuraru, fiica patronului postului, Maricel Păcuraru. „Legile Puterii va fi moderată începând de luni, 5 octombrie, de realizatoarea TV Alexandra Păcuraru. Aceasta va fi faţă în faţă cu cei mai puternici oameni în stat, cu liderii momentului şi cu cei mai buni analişti” se arată pe site-ul realitatea.net, citat de ziare.com.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările