INFOGRAFIE Cum se face sex în „Urzeala tronurilor“

INFOGRAFIE Cum se face sex în „Urzeala tronurilor“

„Urzeala tronurilor“, unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor şi scenelor controversate. Iar atunci când nu apar în episoade cu lupte sângeroase şi când nu „ţes“ noi urzeli, protagoniştii fac sex - sălbatic, incestuos, cu prostituate - iar legăturile homosexuale şi orgiile nu lipsesc.

Un nou episod va fi difuzat în această seară, de la ora 22.00, la postul HBO, şi va avea în prim-plan nunta tiranicului rege Joffrey Baratheon cu Margaery Tyrell. Însă primul episod din cel de-al patrulea sezon, difuzat în urmă cu o săptămână, a creat noi controverse. Şi nu din cauza unor scene de o violenţă extremă, cum s-a întâmplat în trecut, ci din cauza unei secvenţe de sex cu prostituate.

Unii telespectatori au fost deranjaţi de această secvenţă şi au comentat că a fost difuzată la o oră la care putea privi şi copiii (deşi serialul are marcajul „Interzis sub 18 ani“). „«Urzeala tronurilor» a devenit un festival al violurilor. E dezgustător, nu mă mai pot uita“, a comentat un telespectator pe Twitter.

Însă această scenă controversată este doar ultima dintre cele difuzate până acum, în primele trei sezoane ale serialului. Fanii serialului şi ai cărţilor scrise de George R.R. Martin (după care este realizată producţia HBO), ştiu deja că în cele şapte regate sunt multe legături şi aventuri  ce depăşesc limitele.

Însă în „Game of Thrones“ sexul nu e deloc tabu, fie că este vorba de orgii, prostituate, homosexualitate, incest sau chiar violuri.

Site-ul Cool Material a realizat o infografie a legăturilor sexuale din „Urzeala tronurilor“ (primele trei sezoane), precizând că actualul sezon ar putea aduce, totuşi, mai multă violenţă decât sex.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: