Gaşca Zurli revine la TVR 1 cu o nouă emisiune pentru copii FOTO

Gaşca Zurli revine la TVR 1 cu o nouă emisiune pentru copii FOTO

Gaşca Zurli FOTO Facebook

Trupa de teatru pentru copii „Gaşca Zurli“ va avea o nouă emisiune la TVR1, din această toamnă, potrivit Pagina de Media.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gaşca Zurli se vede din nou la TVR 1. Trupa de teatru pentru copii va avea o nouă emisiune din această toamnă - „Casa Zurli“, potrivit Pagina de Media. 
 
show-urile „zurli“ vor fi programate în week-end, menţionează productoarea TVR 1 Alina Amza.
 
Consiliului de Administraţie a apropobat propunerea TVR 1 pentru „Gaşca Zurli“, iar show-urile „zurli“ vor fi programate în weekend, menţionează productoarea TVR 1, Alina Amza.
 
Gaşca Zurli nu este la prima colaborare cu TVR. Trupa mai avut câteva emisiuni şi în anul 2013, la postul public.
 
„Sunt foarte fericită pentru această colaborare. Gaşca Zurli este un fenomen şi mă bucur că, prin emisiunea de la TVR, toţii copiii din România vor avea parte de bucuria Zurli. Avem milioane de fani şi această colaborare ne onorează şi ne obligă să fim cei mai buni în continuare“, a declarat Mirela Retegan. 
 
„Includem în grila de toamnă la TVR1 brand-ul cu cei mai mulţi fani în rândul copiilor: Gaşca Zurli care le va aduce week-end-uri de poveste celor mici. Împreună cu părinţii şi bunicii lor vor descoperi bucuria şi jocurile copilăriei. Emisiunea «Casa Zurli» va deveni, cu siguranţă, unul dintre cele mai îndrăgite şi urmărite programe, într-o piaţă cu prea puţine oferte tv dedicate celor mici“, a declarat Alina Amza, producător executiv TVR 1. 
 
Image may contain: 9 people, people smiling, people standing
FOTO Facebook 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările