Cine este câştigătoarea „Bravo, ai stil!“

Cine este câştigătoarea „Bravo, ai stil!“

Elena Geamăn a fost desemnată câştigătoare de către telespectatori FOTO Kanal D

Elena Geamăn, în vârstă de 30 de ani, a fost desemnată câştigătoarea sezonului cinci „Bravo, ai stil!“, emisiune difuzată de Kanal D.

Ştiri pe aceeaşi temă

Show-ul de fashion „Bravo, ai stil!“ şi-a desemnat pe 29 iunie câştigătoarea marelui premiu de 100.000 de lei şi a titlului de „cea mai stilată femeie din România“. 
 
Câştigătoarea „Bravo, ai stil!“ a fost aleasă în urma voturilor telespectatorilor, Elena Geamăn obţinând un procentaj de 64,1%. 
 
„Parcă sunt într-un vis. Sunt foarte fericită şi le mulţumesc din tot sufletul celor care mi-au dat mesaje frumoase, care m-au susţinut tot timpul, care au fost alături de mine“, a declarat Elena.
 
Apreciată de membrii juriului pentru stilul său nonconformist, Elena Geamăn este personal shopper, adică acea persoană care te scuteşte de zilele petrecute prin zeci de magazine pentru a găsi ţinuta perfectă. Tânăra are şi un blog dedicat modei
 

„Hainele au fost focusul meu de când mă ştiu, de mică mi-a plăcut să improvizez, să modific haine, să creez ceva nou zi de zi. Îmi amintesc că primeam hainele de la surorile mai mari şi le aduceam modificări, să pară noi şi unicat. Pentru mine hainele sunt un stil de viaţă, sunt ca o carte de vizită, prezintă oamenii înainte ca aceştia să vorbească. Cred că orice femeie poate arăta impecabil dacă îşi ascunde defectele şi îşi accentuează calităţile unice, pe care toţi le avem“, spune câştigătoarea „Bravo, ai stil!“. 
 
View this post on Instagram

Tinutele din competitie. Partea 2. 13 la 1206.

A post shared by Ellena Gemini (@ellenagemini) on

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: