Când va avea premiera miniseria HBO „The Undoing“, cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale

Când va avea premiera miniseria HBO „The Undoing“, cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale

Nicole Kidman, în „The Undoing“ FOTO HBO

Cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale, miniseria HBO „The Undoing“, bazată pe romanul „You Should Have Known“ scris de Jean Hanff Korelitz, va avea premiera pe HBO GO în luna mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizoarea Susanne Bier, premiată cu Emmy, Oscar şi Globul de Aur, şi David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru „Marile minciuni nevinovate“, aduc la HBO miniseria în şase părţi „The Undoing/ De la început“, care va avea premiera în mai, exclusiv la HBO şi pe HBO GO.

Miniseria îi are ca personaje principale pe Grace şi Jonathan Fraser (Kidman şi Grant) care trăiesc fix viaţa pe care şi-au dorit-o. Peste noapte o prăpastie se deschide în vieţile lor: o moarte violentă şi un lanţ de revelaţii oribile. Lăsată în urmă în ruinele unui dezastru care încă se propagă şi asta în văzul publicului şi oripilată de toate modurile în care nu a reuşit să asculte de propriile sfaturi, Grace trebuie să-şi creeze o viaţa nouă pentru copilul său (Noah Jupe) şi familia sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: