Când începe „Cântă acum cu mine“, noul show de la Pro TV cu Loredana Groza şi Cabral FOTO

Când începe „Cântă acum cu mine“, noul show de la Pro TV cu Loredana Groza şi Cabral FOTO

Loredana Groza FOTO Pro TV

Noul show muzical, „Cântă acum cu mine“, prezentat de Cabral şi Loredana Groza, va debuta la PRO TV la începutul lunii martie.

„Cântă acum cu mine“, noul show de muzică şi entertainment, începe pe 3 martie, la Pro TV. 
 
100 de muzicieni care formează cel mai exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune întâlnesc pentru prima dată concurenţii.
 
Cabral, prezentatorul emisiunii, şi Loredana, căpitanul celor 100, le promit telespectatorilor un spectacol extraordinar plin de muzică, dans şi energie. 
 
„Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă şi mai mult. În emisiune sunt 100 de specialişti din zona muzicală, oameni care ştiu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 juraţi... Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de aşteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulţumit, greu de convins, dar şi dacă reuşeşti, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!“, spune Cabral.
 
Cabral FOTO Pro TV
 
Loredana crede că prin diversitatea membrilor juriului şi implicit a deciziilor lor, aceştia vor reuşi să găsească cel mai bun entertainer din România, artistul complet pentru care românii ar plăti bilet la un spectacol. 
 
„Cântă acum cu mine“ este un show revoluţionar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoţie, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul şi le doreşte atunci când cumpără un bilet la un spectacol şi vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, spune Loredana.
 
FOTO PRO TV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: