Copilul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, gest emoţionant pentru regretatul artist

Copilul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, gest emoţionant pentru regretatul artist

Copilul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian FOTO Arhivă Personală

Alin Gabriel Matei, copilul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, a lansat o piesă despre regretatul artist, cu un videoclip în care a ataşat mai multe fotografii ale cântăreţului, despre care spune că i-a fost ca un tată şi l-a îndrumat în cariera lui muzicală.

„E pustie pădurea fără glas de turturea” este melodia lansată de tânăr, pe 30 noiembrie. 

Alin Gabriel, a vorbit la România Tv despre ultimele clipe petrecute alături de maestrul din Mehedinţi. Tânărul cântăreţ şi marea legendă a muzicii populare au avut o relaţie foarte apropiată, iar Petrică Mîţu Stoian i-a fost mereu alături şi l-a îndrumat în toate situaţiile. 

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie”, a povestit Alin Gabriel. 

Tânărul a mai completat: „niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus aşa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta îşi dorea, şi nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”.

Băiatul a  mai povestit că l-a  cunoscut pe interpret la un concurs. „Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent. Vă marturisesc că atunci cand am aflat că este în juriu m-am dus cu teamă pentru că era direct. -Tu cânţi, continuă cu ceea ce ai de făcut tu. Nu cânţi, pune mâna învaţă carte. Ei bine, după ce am cântat a avut cuvinte de laudă, am schimbat numere de telefon, ne-am împrietenit m-a ajutat mult, mi-a deschis foarte multe uşi într-un timp scurt pe care singur nu le-aş fi deschis”, a mai spus Alin Gabriel. 

„Vorbea, zilnic si chiar dacă mai treceau zile nu voiam să îl deranjez imi dădea mesaj si-mi spunea -copilul m-ai abandonat- şi i-am zis ca nu voiam să îl deranjez, şi-mi spunea că niciodată nu îl deranjez şi mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a mai povestit tânărul cântăreţ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările