Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, iar videoclipul conţine imagini exclusive de la nunta cu actorul George Burcea VIDEO

Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, iar videoclipul conţine imagini exclusive de la nunta cu actorul George Burcea VIDEO

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit după patru ani de relaţie FOTO Facebook Andreea Bălan

Cântăreaţa Andreea Bălan a lansat videoclipul piesei „Înger păzitor“ care conţine imagini în exclusivitatea de la cununia religioasă cu actorul George Burcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoţie, trăiri intense şi multă iubire. Spune povestea noastră, dar şi a voastră. Suntem de patru ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate“, a transmis Andreea Bălan.
 
Videoclipul piesei „Înger păzitor“ conţine exclusiv imagini de la nunta cântăreţei Andreea Bălan (35 de ani) cu actorul George Burcea (31 de ani), care a avut loc pe 15 septembrie, zi în care cuplul şi-a botezat şi a doua fetiţă, pe Clara Maria. Cei doi mai au împreună o fiică, Ella, în vârstă de doi ani. 
 
 
La petrecerea celor doi au participat în jur de 250 de invitaţi, iar naşi le-au fost actorii Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Cântăreaţa a purtat trei rochii de mireasă. 
 
Image may contain: 1 person, wedding and outdoor
Andreea Bălan şi George Burcea FOTO Facebook Andreea Bălan 
 
 
Andreea Bălan FOTO Facebook Andreea Bălan 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: