A murit Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family. Cântăreaţa de muzică pop se retrăsese din viaţa publică în 1999

A murit Barby Kelly, membră a trupei Kelly Family. Cântăreaţa de muzică pop se retrăsese din viaţa publică în 1999

Foto Facebook / Kelly Family

Decesul Barbarei Ann („Barby) Kelly a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al trupei. Fosta vedetă pop a murit la vârsta de 45 de ani, în somn. Ea s-a retras de pe scena muzicii pop în 1999, deoarece suferea de o boală psihică şi avea nevoie de îngrijire permanentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Barby Kelly se stabilise în Germania, alături de părinţii ei adoptivi. Joey Kelly, 48 de ani, şi Jimmy, 50 de ani, unul dintre fraţi, erau cei mai apropiaţi de Barby şi o vizitau ​​în mod regulat.

„Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit după o mică boală în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristeţe şi vă cerem să înţelegeţi că momentan nu mai vorbim despre asta. Ne va lipsi Barby la infinit şi o vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulţumim pentru simpatia şi rugăciunile voastre”, a transmis Familia Kelly pe Facebook.
 
 
Şi cea mai tânără fiică a familiei, Maite, în vârstă de 41 de ani, şi-a luat rămas-bun de la Barby, pe Facebook:
„Mama Barbara şi tata Dan te ţin strâns în braţe”, scrie ea, referindu-se la moartea tatălui Dan (1930-2002) şi a mamei ei, Barbara-Ann (1946-1982).
 
 
Când spui The Kelly Family te gândeşti la hitul „Fell In Love With An Alien” (1997), care i-a făcut cunoscuţi în întreaga lume. Proiectul s-a numit iniţial The Kelly Kids şi a debutat în 1974, conform Libertatea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările