Quentin Tarantino lucrează la următorul film din seria Kill Bill: „Am o idee care ar putea fi interesantă“

Quentin Tarantino lucrează la următorul film din seria Kill Bill: „Am o idee care ar putea fi interesantă“

Tarantino şi Uma Thurman FOTO Getty images

Regizorul Quentin Tarantino promite un al treilea film din seria „Kill Bill“. Într-o discuţie cu Andy Cohen, regizorul în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că un al treilea film ar putea fi produs în următorii trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Quentin Tarantino a dat asigurări că lucrează la un al treilea film „Kill Bill“. El a dezvăluit şi că a stat de vorbă cu actriţa Uma Thurman despre următorul ei rol. 

„Am luat cina doar cu Uma Thurman. Am fost la un restaurant japonez foarte cool. Am o idee despre ce aş face în «Kill Bill Vol. 3». Asta a fost important: definirea conceptului. Ce s-a întâmplat cu Mireasa de atunci şi ce vreau să fac în continuare). Pentru că nu vreau să vin cu vreo idee ridicolă“, a declarat regizorul, potrivit Daily Mail.

În primele două filme, Uma Thurman joacă rolul Mireasa – o femeie care se trezeşte din comă cu misiunea de a pedepsi persoanele care au trădat-o. Thurman a primit nominalizări la Globul de Aur pentru rolurile sale atât în 2003, cât şi în 2004.

„Mireasa a luptat mult şi greu. Am o idee acum care ar putea fi interesantă. Va dura însă cel puţin trei ani de acum încolo. Cert este că acest film este în cărţi“, a mărturisit Quentin Tarantino. 

Uma Thurman în „Kill Bill“ FOTO Cinemagia

Sinopsis „Kill Bill“

Filmul lui Quentin Tarantino este epopeea unei femei în căutarea dreptăţii, prezentată în două părţi. În Kill Bill - Vol. 1 personajul principal, interpretat de David Carradine, este unul sinistru care domină povestea şi care a organizat un grup de elită numit Deadly Viper Assassination Squad (sau DiVAS) - Plutonul de Execuţie al Viperelor. Toate viperele au un nume de cod inspirat de şerpi veninoşi şi cel mai mortal dintre ei este Mamba Neagră (Uma Thurman), care este şi fosta iubită a lui Bill.

La început, în Vol. 1, un ranger texan (Michael Parks) investighează o scenă macabră: un întreg alai de nuntă măcelărit în timpul unui repetiţii de costume, într-o capelă provincială. Femeia însărcinată în rochia plină de sânge este Mamba Neagră, cunoscută mai bine ca „Mireasa“.

Bill şi Viperele au crezut că Mireasa este moartă, dar din nefericire pentru ei, ea era doar în comă. 
Patru ani mai târziu, Mireasa se trezeşte brusc, realizând ce i s-a întâmplat şi pleacă într-o misiune cu un ţel îngrozitor de bine fixat: să-i omoare unul câte unul pe asasini, lăsându-l ultimul pe Bill.

Quentin Tarantino, născut pe 27 martie 1963, a câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii BAFTA şi prestigiosul trofeu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes. În noiembrie 2016, Quentin Tarantino a declarat că intenţionează să se retragă din activitate după ce va realiza cel de-al zecelea film al său. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: