Cele mai bune memeuri cu Rareş Bogdan, noua sursă de amuzament pe internet: „Clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

Cele mai bune memeuri cu Rareş Bogdan, noua sursă de amuzament pe internet: „Clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

Rareş Bogdan a dat naştere unor memeuri graţie grimaselor făcute la anunţarea exit-poll-urilor FOTO Captură video

Fostul jurnalist Rareş Bogdan, acum prim-vicepreşedintele PNL, a devenit sursă de memeuri pe internet după alegerile prezidenţiale de duminică, 24 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rareş Bogdan, care se afla lângă Klaus Iohannis, la sediul PNL, în momentul anunţării rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile prezidenţiale, a devenit sursă de memeuri.

Grimasele făcute de fostul jurnalist de la Realitatea TV în momentul anunţării rezultatelor exit-poll-urilor, la ora 21.00, i-au amuzat teribil pe utilizatorii reţelelor sociale.

„Rareş Bogdan, u OK, bro? Clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“, se arată într-un comentariu. În plus, mai multe persoane au remarcat şi momentul în care prim-vicepreşedintele PNL s-a închinat evlavios. 

„În timp ce făcea Rareş Bogdan nenumărate cruci în direct şi cu mâhnirea misionarului sfânt, mă gândeam câţi bani va aloca guvernul Orban pentru Catedrală. Normal, asta fără dezbatere nu am putut afla înainte de alegeri“, se arată într-un alt comentariu. 

Duminică, 24 noiembrie, a avut loc cel de-al doilea tur de alegeri prezidenţiale. Rezultatele oficiale parţiale ale alegerilor indică faptul că, în ţară, Klaus Iohannis a obţinut 63,16% din voturi şi Viorica Dăncilă - 36,84%.  

Iată cele mai amuzante memeuri cu Rareş Bogdan:

 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: