Burtiera devenită virală în seara alegerilor prezidenţiale: „Dacă PSD avea copywriterul ăsta, acum era departe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ora 21.00, ora la care s-au încheiat alegerile prezidenţiale, duminică, 24 noiembrie, postul de ştiri Digi24 a dat burtiera serii, devenită virală în scurt timp.

Duminică, 24 noiembrie, a avut loc cel de-al doilea tur de alegeri prezidenţiale. Rezultatele oficiale parţiale ale alegerilor indică faptul că, în ţară, Klaus Iohannis a obţinut 63,16% din voturi şi Viorica Dăncilă - 36,84%.  

După încheierea votului, la ora 21.00, postul de ştiri Digi24 a dat viralul serii, o burtieră care afişa mesajul „Dăncilă a πRdut alegerile.“ A se citi „PI(er)dut“. 

Mesajul face referire la gafa făcută de şefa PSD în cadrul dezbaterii electorale de pe 19 noiembrie, în care Viorica Dăncilă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Întrebată de un jurnalist cât este aria cercului, Viorica Dăncilă a dat un răspuns greşit: „Raza la pătrat“. „Este PI (π) înmulţit cu raza la pătrat“, a corectat-o jurnalistul. Întrebarea a venit în contextul în care Viorica Dăncilă a dezvăluit că a oferit meditaţii gratuite la matematică elevilor ei. 

FOTO Ioana Ciurlea 

image

FOTO Pagina de Media

image

„Dacă PSD avea copywriterul asta de la Digi, acum era departe“, „Felicitări editorului pentru burtieră, 10/10“, „Nu mă pot opri din râs. Burtiera Digi24 este absolut genială“, „Digi câştigă internetul cu burtiera“, „Copywriterul de la Digi24 merită o mărire“, au fost câteva dintre mesajele din mediul online. 

Citeşte şi:

Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale 2019, turul 2. Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare în Diaspora

Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale 2019, turul 2. Ţările în care Dăncilă a obţinut cele mai multe voturi

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite