O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”

0
Publicat:

Ceea ce trebuia să fie o intervenţie obişnuită pentru a calma o situaţie conflictuală s-a sfârşit prost pentru unul dintre poliţişti, dar şi pentru imaginea instituţiei, atunci când colega sa i-a pulveriza în faţă spray paralizant.

Momentul în care poliţista pulverizează spray în faţa colegului său, FOTO captură video
Momentul în care poliţista pulverizează spray în faţa colegului său, FOTO captură video

Momentul în care femeia poliţist foloseşte sprayul, din greşeală, împotriva colegului său au fost surprinse pe o stradă din Cluj-Napoca şi distribuit în mediul online, unde filmuleţul a devenit viral.

Echipajul de poliţie, format dintr-un bărbat şi o femeie, a fost oprit de câţiva trecători care au sesizat un conflict stradal, în care un bărbat a lovit mai mulţi minori. Oamenii legii s-au dus la faţa locului şi au încercat să-l calmeze pe agresor, dar acesta a devenit violent.

În timp ce poliţistul încerca să-l imobilizeze pe bărbat, femeia poliţist a vrut să intervină pentru a-şi ajuta colegul, dar a avut neinspirata idee de a folosi sprayul lacrimogen din dotare, pe care însă, l-a pulverizat direct în faţa omului legii.

Imaginile surprinse în direct şi distribuite în mediul online au devenit virale şi reacţiile utilizatorilor nu s-au lăsat aşteptate. Ele vizează nu doar comportamentul femeii poliţist, ci şi imaginea poliţiei ca instituţie. Iată doar unele dintre ele.

„Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”. 

„Din păcate, de asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”, au spus utilizatorii.

Ce au transmis autoritățile

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a emis un comunicat oficial în care a confirmat desfășurarea operațiunii, dar nu a menţionat nimic despre incidentul cu sprayul...

„La locul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite