VIDEO Scarlett Johansson, despre actorul român Sebastian Stan: „L-am călărit ca pe un taur mecanic“

VIDEO Scarlett Johansson, despre actorul român Sebastian Stan: „L-am călărit ca pe un taur mecanic“

Scarlett Johansson joacă rolul Văduvei Negre în pelicula „Captain America: Războinicul iernii“

Actriţa Scarlett Johansson a declarat, pentru accesshollywood.com, că l-a călărit pe actorul american de origine română Sebastian Stan ca pe un „taur mecanic“. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce filmau pelicula „Captain America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier“, una dintre cele mai noi producţii Marvel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu recent, acordat site-ului accesshollywood.com, actriţa a vorbit despre noul ei rol, dar şi despre colaborarea cu Sebastian Stan, alături de care spune că a fost nevoită să filmeze o „scenă stânjenitoare“.

„Există în film o scenă cu adevărat stânjenitoare. Am un moment îngrozitor alături de săracul Sebastian Stan. Personajul meu, Văduva Neagră, are o mişcare nebunească în care îşi încleştează picioarele în jurul gâtului personajului interpretat de Sebastian. Timp de mai multe ore l-am călărit ca pe un taur mecanic“, a povestit Johansson, pentru accesshollywood.com.

   

După ce a jucat şi în primul film din franciza „Captain America“, din 2011, actorul american de origine română Sebastian Stan a semnat un contract avantajos cu Marvel Studios, pentru a juca în nouă filme inspirate din universul benzilor desenate.

În cea mai nouă producţie Marvel, „Captain America: Războinicul iernii“, Sebastian Stan  interpretează personajul principal, iar scena cu pricina va putea fi văzută pe marile ecrane din România începând cu 4 aprilie.

   

Sebastian Stan a devenit celebru datorită rolurilor Jack Benjamin din drama „Kings“ şi Carter Baizen din serialul „Gossip Girls“.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările