Simona Gherghe: „Nu puteam să avem şi noi decenţa şi înţelepciunea catolicilor? Credinţa nu se măsoară în lumină sfântă sau în prescură împachetată“

Simona Gherghe: „Nu puteam să avem şi noi decenţa şi înţelepciunea catolicilor? Credinţa nu se măsoară în lumină sfântă sau în prescură împachetată“

Simona Gherghe FOTO Facebook

Prezentatoare de televiziune Simona Gherghe a reacţionat după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi, că patrule de poliţie vor duce prescuri în spitale şi în zonele aflate în carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct“, de la Antena 1, a reacţionat pe contul personal de Facebook după anunţul ministrului de Interne Marcel Vela că poliţiştii „vor ajuta BOR  la împărţirea sfintelor Paşti şi a luminii sfinte aduse de la Ierusalim în seara Învierii“. 

Simona Gherghe subliniază faptul că românii ortodocşi nu aveau nevoie de această „viermuială“ în Săptămâna Mare, pentru că nu va face altceva decât să le pună vieţile în pericol. Prezentatoarea TV mai spune că ortodocşii puteau avea „decenţa şi înţelepciunea catolicilor“, stând în case ca şi până acum şi aminteşte că adevărata credinţă se manifestă „în tăcere şi în smerenie“. 

„Dumnezeu iubeşte oamenii. Eu aşa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viaţa oamenilor în pericol, în numele Lui! Ce nevoie aveau românii ortodocşi de viermuiala asta, în Săptămâna Mare? Se supăra, oare, Dumnezeu, dacă ne aprindeam fiecare o candelă, în casele noastre, în tăcere şi în smerenie, cu gândul la părinţii sau bunicii de care trebuie să avem grijă şi să-i protejăm? Nu se supăra... Nu puteam să avem şi noi decenţa şi înţelepciunea catolicilor? Credinţa nu se măsoară în lumina «sfântă» sau în «prescură» împachetată! Credinţa înseamnă să-ţi pese de cel de lângă tine, înseamnă să ai grijă de el, nu să-i pui viaţa în pericol!“, a scris Simona Gherghe pe Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările