Petrecerea Playboy: mese printre fese

Ştiri pe aceeaşi temă

După un timp de mers prin întuneric pe Drumul Naţional 1, către Ploieşti, un indicator pe care scrie negru pe alb „Playboy Mansion" (înfipt lângă alte câteva care arăta drumul către Palatul Snagov) îi scoate imediat din impas pe scepticii care ar fi crezut că s-au rătăcit încercând să ajungă la prima petrecere „Playboy Mansion Revisited" din Europa.

Mai citiţi şi:

Vezi imagini cu Pamela Anderson de la petrecerea Playboy

Urmează alte câteva zeci de minute, prin pădurea de la Snagov şi motoarele zgomotoase ale maşinilor - cu numere din diverse judeţe ale ţării, Braşov, Prahova ori Timiş - sunt nevoite să se oprească la intrare pentru o verificare minuţioasă.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Câţiva cameramani şi reporteri postaţi lângă intrare „silesc" geamurile maşinilor să coboare pentru a surprinde câte o domnişoară „mondenă" ori un crai de Dorobanţi, veniţi să vadă ce se întâmplă la o astfel de petrecere. Este ora 22.00, iar până la 23.30 toată lumea trebuie să fie prezentă pentru a o întâmpina pe invitata specială, starleta Pamela Anderson. Câteva femei îmbrăcate conform cerinţelor petrecerii - în desuuri sexy -, dansează lasciv în spatele unor ecrane mari de pânză, postate pe aleea care duce către Palat. După câteva indicaţii date de bodyguarzi, maşinile se împrăştie în stânga şi în dreapta pentru a parca.

Ţinuta obligatorie, costumul negru

Cei mai mulţi dintre invitaţi sunt bărbaţi, îmbrăcaţi în negru, ţinuta obligatorie masculină. Cândva reşedinţa lui Nicolae Ceauşescu, Palatul Snagov, construit în stil brâncovenesc, este „decorat" cu lumini mov şi proiecţii ale renumiţilor iepuraşi Playboy. Un sistem audio montat afară îmbie invitaţii să intre mai repede în atmosferă. Oana Roman, organizatoarea petrecerii, îmbrăcată şi ea în rochie neagră, primeşte invitaţii pe covorul roşu.

Înăuntru, cele 300 de „Candy Girls" se plimbă în grupuri de câte cinci-şase, dintr-o cameră în alta a Palatului. Îmbrăcate în desuuri sexy din dantelă, fulgi coloraţi, latex ori mătase, fetele par oarecum intimidate. Dacă cele mai multe dintre ele se înfruptă din gustările scumpe, altele stau de vorbă, conştiente că sunt privite de ochii „lacomi" ai bărbaţilor.

Pamela, grăbită pe covorul roşu

Cea care a respectat ţinuta impusă de organizatori a fost Loredana Groza, care a venit îmbrăcată într-o rochie neagră. Cântăreaţa a fost şi cea care i-a luat Pamelei Anderson un interviu. Actriţa din „Baywatch" şi-a făcut apariţia la petrecere în jurul orei 23.30. Anderson, care a coborât dintr-un SUV, îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, nu a şovăit prea mult pe covorul roşu. Flancată de mai mulţi bodyguarzi, starleta a intrat repede în Palat, fără să stea la poze. Ea a avut alături opt playmate-uri venite din ţări ca Franţa, Italia şi Rusia.

Atitudinea rezervată de la intrarea în Palat este confirmată şi de Mihai Morar, cel care a fost amfitrionul petrecerii. „Pamela a păstrat tot timpul o distanţă între ea şi publicul prezent acolo. Dar oricum, nu ştiu dacă se aştepta cineva ca ea să danseze pe mese. La acest gen de petreceri, oricum nu e foarte multă distracţie, nu e nimic ieşit din comun, există o parte de socializare şi o parte unde practic are loc petrecerea de club", a spus Morar. La miezul nopţii, actriţa a fost introdusă de Mihai Morar, ea ţinând şi un mic discurs celor prezenţi la petrecere. „Nu e o mare vorbitoare", povesteşte realizatorul emisiunii „Răi da' buni".

„O fată simplă"

De-a lungul serii, vedeta a avut două momente importante: unul în care a prezentat licitaţia organizată pentru fundaţia Lianei Stanciu, „Salvaţi-vă Îngerii", iar altul în care şi-a prezentat propriul volum, „Un vis împlinit". Anderson a stat la petrecere până la ora 2.00, însă distracţia a continuat până spre ora 5.00 dimineaţa. Impresia pe care starul american i-a lăsat-o lui Mihai Morar a fost una de „fată cinstită".

„Mi s-a părut o fată simplă, care nu pretinde că e mai mult decât a fost cu ani în urmă, nu e cu nasul pe sus, dar nici nu se trage de şireturi cu oricine", a adăugat Morar. Prezentatorul a mai povestit că Pamela nu este genul de vedetă care să vină în România şi să pretindă că totul i se cuvine.

"Pamela mi s-a părut o fată simplă care nu pretinde că e mai mult decât a fost cu ani în urmă, nu e cu nasul pe sus, dar nici nu se trage de şireturi cu oricine."
Mihai Morar prezentator TV

Columbeanu şi Loredana Groza, printre invitaţi

Iepuraşii Playboy, îmbrăcaţi în ţinuta obligatorii: desuuri sexy Foto: Petrică Tănase


Printre prezenţele feminine, nelipsite, de altfel, de la petrecerile mondene, s-au numărat Simona Sensual, Ramona Gabor şi Sânziana Buruiană. Tabloul vedetelor autohtone a fost întregit de nume ca Irinel Columbeanu, Loredana Groza, Cătălin Botezatu, Liana Stanciu şi soţul ei, Mihai Georgescu. Deşi organizatorii anunţaseră că ţinuta obligatorie pentru fete va fi alcătuită exclusiv din lenjerie intimă, Ramona Gabor şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie, mulată pe corp, iar Simona Sensual a purtat o rochie roz din voal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările