Marina Almăşan, detalii neştiute despre relaţia cu omul de afaceri Georgică Cornu

Marina Almăşan, detalii neştiute despre relaţia cu omul de afaceri Georgică Cornu

Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu deputa în urmă cu câţiva ani, stârnind numeroase controverse, pentru că amândoi erau căsătoriţi. De atunci, au trecut prin multe împreună, au renunţat la foştii parteneri şi au încercat să îşi facă o viaţă a lor. Astăzi, prezentatoarea de la TVR face o confesiune emoţionată şi povesteşte totul despre legătura care la început părea una interzisă.


"L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplator, la un Bal al Speranţei ( loc predestinat!) , pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi ( acesta era scopul evenimentului). Apoi ne-am revazut întâmplator, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi... Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr... Povestea lui - a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică", spune Marina Almăşan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: