Kesha, noi acuzaţii la adresa fostului ei producător: Ar fi violat-o şi pe cântăreaţa Katy Perry. Ce spun reprezentanţii acestuia FOTO

Kesha, noi acuzaţii la adresa fostului ei producător: Ar fi violat-o şi pe cântăreaţa Katy Perry. Ce spun reprezentanţii acestuia FOTO

Katy Perry nu a comentat încă afirmaţiile colegei sale de breaslă FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Kesha (31 de ani) îl acuză pe fostul ei producător Dr. Luke că a violat-o pe colega sa de breaslă Katy Perry (33 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa americană Kesha îl acuză pe fostul ei producător Dr. Luke că a violat-o pe colega sa de breaslă Katy Perry, potrivit unor documente depuse la o instanţă din New York, obţinute de Variety. 
 
 
Noile documente obţinute de Variety conţin declaraţiile prin care producătorul neagă acuzaţiile făcute de cântăreaţă.
 
Astfel producătorul scrie că, pe 26 februarie 2016, Kesha i-a trimis un SMS lui Stefani Germanotta (Lady Gaga), în care a menţionat „în mod fals“ că el a violat-o, potrivit Mediafax. 
 
Dr. Luke şi Kesha FOTO AP
   
„(Kesha) a mai afirmat în mod fals că (Luke) a violat-o şi pe Kathryn Hudson (Katy Perry)“, se arată în acelaşi document.
 
Producătorul mai spune că Lady Gaga a răspândit apoi acest mesaj negativ, încurajată fiind de Kesha. 
Katy Perry nu l-a acuzat niciodată în mod public pe Dr. Luke de agresiune sexuală, dar nici nu a avut vreo colaborare profesională cu acesta de mulţi ani. Echipa producătorului mai spune că Perry a confirmat că Dr. Luke nu a violat-o.

„Acuzaţia lui Kesha - asemenea celeilalte minciuni scandaloase despre Dr. Luke - este neîntemeiată şi iresponsabilă şi este lipsită de respect faţă de Katy Perry şi de Dr. Luke. În procesul său împotriva artistei Kesha, în care o acuză de defăimare, Dr. Luke va cere daune pentru prejudiciul cauzat de aceste afirmaţii mincinoase şi maliţioase“, se arată în document, potrivit Variety. 
 
Până în acest moment, niciuna dintre artiste nu a oferit un comentariu privind aceste informaţii.
După ce Kesha l-a dat în judecată pe Dr. Luke, pentru abuz sexual, în 2014, acesta a dat-o la rândul său în judecată pentru defăimare.
 
Keha Rose Sebert, premiată cu MTV Europe Music Award şi care a vândut 76 de milioane de discuri la nivel mondial, a cerut despăgubiri şi rezilierea contractului de înregistrări muzicale.
 
De cealaltă parte, Dr. Luke a dat-o în judecată pe Kesha şi pentru nerespectarea termenilor din contractul pentru producerea celui de-al treilea album al ei.
 
 
citeste totul despre: