Gerard Butler, la răscruce de iubiri. Actorul în vârstă de 51 de ani nu duce lipsă de pretendente după recenta despărţire

Gerard Butler, la răscruce de iubiri. Actorul în vârstă de 51 de ani nu duce lipsă de pretendente după recenta despărţire

Actorul Gerard Butler. Foto: Profimedia

Fostul sex simbol se luptă cu depresia după un accident de motocicletă suferit în urmă cu trei ani, dar nu duce lipsă de pretendente după recenta despărţire. An de an, în perioada aceasta, Gerard şi Morgan Brown, iubita de care s-a despărţit vara trecută, petreceau în Tulum, Mexic, vacanţa de iarnă.

La momentul separării, actorul a recunoscut că nu prea i-a priit izolarea şi s-a pierdut cu firea, lucru care a pus punctul final unei relații de aproape şapte ani: „Am avut o cădere psihică în timpul izolării şi am pierdut un om drag într-un alt mod decât pierdem de obicei. A fost mult mai greu decât mi-am imaginat. Cred că e decizia corectă pentru amândoi. Dacă stau şi privesc partea pozitivă, ştiu că voi ieşi mai puternic din asta. Şi deşi am tendinţa de a dramatiza totul pe moment, privind per ansamblu sunt o fire optimistă“, declara el în presa de peste Ocean, imediat după despărţire.

De altfel, cei doi trecuseră prin mai multe despărţiri după ce starea de spirit a lui Gerry s-a schimbat în urma multiplelor operaţii suferite în urma accidentării. Morgan a încercat să fie înţelegătoare, dar comportamentul lui a fost din ce în ce mai agresiv, ajungând la depresie, gândindu-se chiar la a se retrage de la Hollywood, în 2017.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările