Drama trăită de Clotilde Armand. A pierdut doi copii la vârste fragede: „Mult timp am negat realitatea“

Drama trăită de Clotilde Armand. A pierdut doi copii la vârste fragede: „Mult timp am negat realitatea“

Clotilde Armand are 4 copii.

Este foarte activă în politică, a devenit primarul sectorului 1 din Bucureşti, dar mai puţini ştiu viaţa lui Clotilde Armand, dincolo de activitatea profesională. A trecut printr-o dramă şi foarte rar vorbeşte despre experienţa neplăcută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clotilde Armand este om politic, manager, activist civic, dar, înainte de toate este mamă. A născut de şase ori natural:  "Am născut prima dată în America, apoi în România, în anul 2000, în Giuleşti, la stat, apoi în Germania, apoi în Franţa, şi apoi de două ori în România. De şase ori am născut natural, primele trei fără epidurală, asta a fost foarte dificil, apoi a fost foarte frumos.", a declarat aceasta într-un interviu în 2017.

Ce s-a ferit aceasta să povestească este drama prin care a trecut. Clotilde Armand este căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu şi au avut împreună şase copii. Viaţa lor a fost presărată cu multe întâmplări extrem de dificile, celor doi murindu-le doi copii la vârste foarte fragede.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările