Clotilde Armand îi răspunde lui Tudorache: „Veţi face ani grei de închisoare toţi cei părtaşi la tentativa de fraudare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand / FOTO Eduard Enea
Clotilde Armand / FOTO Eduard Enea

Scandalul declaraţiilor continuă între fostul şi actualul primar al Sectorului 1 din Capitală pe tema imaginilor cu sacii cu voturi, prezentate miercuri seară de două posturi de televiziune.

Clotilde Armand a postat recent pe Facebook un mesaj în care îl ameninţă pe fostul primar Dan Tudorache:

„Acum ţineţi-vă bine pesediştilor.

Dan Tudorache spune că deşi tot Biroul Electoral al Sectorului 1 este împânzit de camere, singura cameră care funcţionează este acolo unde sunt depozitaţi sacii. 

Deci camerele de supraveghere de la etajul 2 acolo unde am găsit zeci de procese verbale în alb nu funcţionează! Acolo era sediul de furat voturi al PSD. Deasupra BES. Pentru declaraţia aceasta a fostului primar veţi face ani grei de închisoare toţi cei părtaşi la tentativa de fraudare“.

Dan Tudorache a cerut joi anularea alegerilor din Capitală şi reluarea întregului proces electoral după imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seară de două posturi de televiziune.

Captura video saci voturi

„PSD poate cere anularea alegerilor în Bucureşti. Dacă la un sector s-a întâmplat aşa, nu s-a viciat votul primarului general?! Nu mai vreau renumărare, cer reluarea alegerilor“, a afirmat Dan Tudorache. „Camere acoperite cu cutii. De ce? Din ordinul cui?  În acea cameră monitorizată, când ai scos acel sac de acolo, eu zic că e vorba de fraudarea alegerilor. În celelelate săli unde se numărau voturile, nemonitorizate, cred că se putea întâmplă orice. (...) Nu aveau voie să scoată niciun sac din acea sala fiind singură monitorizată. Dacă l-au scos, eu zic că e fraudă. Nici măcar preşedinte BEŞ. (...) Reprezentantul nostru (în cadrul BEŞ -n.r.) nu ştia de această procedura, a văzut imaginile la TV. A recunoscut un candidat de la USR care mergea printre saci, dar şi personal tehnic. Pe imagini se vedea clar că a fost scos acel sac din acea camera“, a spus el.

Dan Tudorache susţine că, din postura să de candidat la primăria Sectorului 1, nu a fost lăsat să stea „decât în cadrul uşii“, ca să asiste la renumarare. „Mi-au spus că nu am voie să intru înăuntru“, a explicat el.

Vă mai recomandăm:

Clotilde Armand explică imaginile în care persoane prezentate ca fiind membri USR par că umblă la sacii cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1

Firea cere repetarea alegerilor, după apariţia unor imagini în care mai multe persoane par că umblă la sacii cu voturi. Reacţia Jandarmeriei VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite