Dolly Parton s-a vaccinat cu serul Moderna, pentru a cărui dezvoltare a contribuit cu donaţii de un milion de dolari VIDEO

Dolly Parton s-a vaccinat cu serul Moderna, pentru a cărui dezvoltare a contribuit cu donaţii de un milion de dolari VIDEO

Foto Shutterstock

Faimoasa cântăreaţă country Dolly Parton s-a vaccinat cu Moderna, serul la a cărui dezvoltare a contribuit cu donaţii în valoare de un milion de dolari, relatează BBC News.

Vedeta a publicat pe Twitter un videoclip în care reinterpretează hitul său „Jolene“, cu versuri prin care îndeamnă oamenii să se vaccineze.
 
Dolly Parton, în vârstă de 75 de ani, a cântat o versiune adaptată a cântecului chiar înainte de a primi doza de vaccin, la Universitatea de Medicină din Nashville, Tennessee.
 
 
„Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I'm begging of you, please don't hesitate” (Vaccinaţi-vă, vaccinaţi-vă, vă implor nu ezitaţi”, a cântat Parton.
 
Dolly Parton a câştigat admiraţia fanilor după ce presa a relatat că vedeta a donat un milion de dolari universităţii din Nashville, iar o parte din bani au fost direcţionaţi spre finanţarea primelor studii care au contribuit la dezvoltarea vaccinului Moderna. Acesta este al doilea ser care a fost aprobat pentru utilizare împotriva COVID-19, după cel creat de Pfizer-BioNTech, demonstrându-se că are o eficacitate de 95% împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările