Ce primar ți se potrivește în funcție de zodie

0
0
Publicat:

Lupta pentru primăria municipiului București se apropie de final. Dacă nu va avea loc o dezbatere, câștigătorul ar putea să fie decis în funcție de compatibilitățile dintre zodiile alegătorilor și ale candidaților. În continuare, vă prezentăm date biografice despre principalii candidați care vor să conducă capitala României.

FOTO arhiva Adevărul
FOTO arhiva Adevărul

Firea este născută în zodia Rac. Aceasta ar putea să fie explicația pentru care pare mereu plină de raci.

Piedone este născut în zodia Vărsător. Adesea, această zodie este reprezentată printr-un bărbat care poartă un vas plin cu apă și o stație radio.

Nicușor Dan este născut în zodia Săgetător, numită și zodia Centaurului, după numele unui animal mitic, jumătate cal, jumătate matematician.

După ce s-a născut Diana Șoșoacă, părinții acesteia au întrebat cum o s-o recunoască pe micuță dintre atâția copii care sunt la maternitate. Asistentele le-au descris-o ca fiind cea care plânge, urlă și se filmează pe holurile spitalului.

Gabriela Firea este născută pe 13 iulie 1972, iar Diana Șoșoacă pe 13 noiembrie 1975. După nașterea celor două politiciene, au apărut primele teorii conform cărora 13 este un număr care aduce ghinion.

După ce s-a născut Sebastian Burduja, încercând să afle dacă este băiat sau fată, părinții acestuia au întrebat: „Cum este copilul?”, iar doctorul le-a răspuns: „De bani gata!”.

Acest articol este un pamflet.  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite