Dan Negru, despre pensia lui Arşinel: Trei generaţii au contribuit de bună voie la ăia 8.000. N-o fi de ajuns?

Dan Negru, despre pensia lui Arşinel: Trei generaţii au contribuit de bună voie la ăia 8.000. N-o fi de ajuns?

Dan Negru FOTO Antena 1

În ultimele zile, în spaţiul public au apărut informaţii despre pensia „prea mare” pe care o primeşte Alexandru Arşinel (82 de ani). Dan Negru sare în apărarea acestuia şi compară pensia de 8.936 de lei pe care o primeşte actorul cu cea de 78.000 de lei a unui fost procuror comunist.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Un fost procuror comunist are 78.000 de lei pensie. Gh. Bălăşoiu îl cheamă. Arşinel are 8.000 şi Google e ticsit de ştiri despre Arşinel, pensionar de lux. Familia mea a contribuit la pensia lui Arşinel: tata şi mama se amuzau la checiurile cu Stela. Eram mic atunci. M-au amuzat şi pe mine când am crescut. Copiii mei îi ştiu vocea lui Baloo din "Cartea Junglei". Trei generaţii care au contribuit de bună voie la ăia 8 mii ai lui Arşinel. N-o fi de ajuns? Pentru ăia 78 de mii ai securistului, n-am vrut să cotizez”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook. 

Cea mai mare pensie din România 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a recunoscut recent la Digi24 că în România sunt pensii infinit mai mari decât cea încasată de Arşinel: 41.000 de lei, 50.000 de lei, până la peste 78.000 de lei. „Un element la care ţin şi care va defini mandatul meu de ministru al Muncii este acela al echităţii în sistemul de pensii. Pentru că eu nu pot să tolerez şi nici nu pot să dorm bine noaptea în condiţiile în care în momentul de faţă în România există pensionari care câştigă 78.634 de lei pe lună, în condiţiile în care contributivitatea ar acoperi o pensie de 5.205 lei, iar 73.429 reprezintă criterii favorizante din legile făcute de PSD în Parlament, nu de altcineva”, susţine Turcan, potrivit Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările