Dan Bittman, în lacrimi vorbind despre mama sa, la Pastila de Motivaţie

Dan Bittman, în lacrimi vorbind despre mama sa, la Pastila de Motivaţie

La 40 de ani de la înfiinţarea trupei Holograf, Dan Bittman vorbeşte despre cele mai grele momente petrecute alături de colegii săi. Artistul îşi aminteşte cu lacrimi în ochi de pierderea mamei, dar şi de întâmplările prin care a trecut alături de colegii de trupă în perioada comunistă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dan Bittman (56 de ani), care se află acum în centrul unui scandal politic, a acordat săptămâna trecută un interviu pentru #PastiladeMotivatie, în care a povestit cum a fost pentru Holograf perioada comunismului şi ce a simţit când şi-a pierdut vocea. De asemenea, cântăreţul a vorbit despre durerea pe care o resimte când îşi aminteşte de pierderea mamei.

La 40 de ani de activitate, trupa Holograf va fi celebrată în cadrul concertului „Holograf – Hall of Fame“. Delia, Horia Brenciu şi Taxi sunt primii artişti anunţaţi din distribuţia care va cânta hiturile trupei Holograf pe 10 octombrie de la Sala Palatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: