Ce mesaj a transmis Larry Flynt românilor în timpul guvernării lui Adrian Năstase

Ce mesaj a transmis Larry Flynt românilor în timpul guvernării lui Adrian Năstase

Larry Flynt a fost un apărător înverşunat al libertăţii de exprimare FOTO Profimedia

Larry Flynt, fondatorul unui imperiu porno cu revista Hustler şi, totodată, un erou al libertăţii de exprimare, a avut un mesaj important pentru români, transmis în urmă cu 17 ani, în timpul guvernării Adrian Năstase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Larry Flint, care a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 78 de ani, a apărut în videoclipul „Jos cenzura“, al trupei Paraziţii şi a transmis un mesaj important legat de libertatea de expresie, pe care o considera una dintre libertăţile esenţiale ale oamenilor.

La vremea lansării acestui clip, în aprilie 2004, România se afla sub guvernarea Adrian Năstase. Clipul a făcut parte dintr-o campanie anti-CNA a trupei hip-hop, după ce mai multe piese („Categoria grea”, "Bad Joke", "Necomercial") au fost cenzurate sau chiar interzise la posturile radio şi TV. În clip au apărut şi personalităţi din România, cunoscute pentru lupta împotriva cenzurii: Andrei Gheorghe, jurnaliştii Mircea Toma şi Radu Moraru.

Citeşte aici mesajul integral al lui Larry Flynt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările