ABBA s-a reunit pentru turneul aniversar de 50 de ani. Cum arată acum Agnetha, Bjorn, Benny şi Anni-Frid

ABBA s-a reunit pentru turneul aniversar de 50 de ani. Cum arată acum Agnetha, Bjorn, Benny şi Anni-Frid

ABBA s-a reunit.

ABBA a anunţat că va înregistra 5 noi melodii şi că se pregăteşte de un turneu aniversar, care să marcheze 50 de ani de la înfiinţarea grupului. Muzicienii s-au întâlnit la Ealing Studios din West London, unde au filmat şi pentru o hologramă care va fi folosită în turneu.

Ultima dată când au cântat împreună a fost în 1982. Azi, Agnetha Faltskog are 70 de ani, Bjorn Ulvaeus are 75, Benny Andresson a împlinit 73, iar Anni-Frid Lyngstad are 74 de ani. Dar fanii abia aşteaptă să îi revadă. Şi poate cea mai bună dovadă că muzica ABBA este încă atât de dorită şi ascultată în întreaga lume este succesul filmelor Mamma Mia!, cu Meryl Streep - dar şi al tuturor punerilor în scenă ale celebrului musical cu piesele formaţiei, de la Broadway până la Bucureşti. Semn că reunirea se putea întâmpla mai demult. Însă cei patru muzicieni au aşteptat să împlinească o cifră rotundă.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările