A murit Joe Lara, vedeta serialului Tarzan. El şi soţia sa au fost implicaţi într-un accident groaznic

A murit Joe Lara, vedeta serialului Tarzan. El şi soţia sa au fost implicaţi într-un accident groaznic

FOTO Captură Youtube

Joe Lara, vedeta din serialul „Tarzan: The Epic Adventures”, din 1996, a murit sâmbătă. El şi soţia sa, Gwen, au fost implicaţi într-un accident de avion, unde şi alte 5 persoane şi-au pierdut viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un avion de mici dimensiuni, în care se afla Lara, s-a prăbuşit într-un lac din Tennessee, potrivit autorităţilor locale şi Associated Press. Actorul avea 58 de ani.

Gwen Lara, soţia sa, autoarea şi fondatoarea unui program de dietă, se afla în avion, împreună cu alte cinci persoane. Autorităţile au indicat că nu au existat supravieţuitori în accident.

Un Cessna C501 s-a prăbuşit în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, după ce a decolat sâmbătă la aproximativ 11 dimineaţa, a declarat Administraţia Federală a Aviaţiei. Avionul se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida, conform Mediafax.

Joe Lara s-a născut în San Diego, California, pe 2 octombrie 1962. El este cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 şi a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997.

Lara a mai apărut în filmele de acţiune „American Cyborg: Steel Warrior” (1993), „Steel Frontier” (1995), „Warhead” (1996), „Armstrong” (1998) şi „Doomsdayer” (2000). A trecut de la actorie la muzică country la începutul anilor 2000, lansând albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom” în 2009.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările