750.000 de fani aşteptaţi la funeraliile lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La funeraliile cântăreţului Michael Jackson sunt aşteptaţi în jur de 750.000 de fani, potrivit unor surse implicate în pregătirile evenimentului din Los Angeles, anunţă ABC News.

2.500 de ofiţeri de securitate vor fi prezenţi pentru a preveni incidentele în care ar putea fi implicaţi fanii care se deplasează deja la Los Angeles. Aeroportul din oraş, hotelurile şi gările din oraş sunt deja aglomerate.

Platforma de socializare Tweeter este folosită în proporţie de 23% în acest scop, fiind trimise aproximativ 6.000 de mesaje pe minut doar despre înmormântarea megastarului american.

Michael Jackson nu va fi înmormântat la ranch-ul său din California Neverland, întrucât familia nu a putut obţine autorizaţie de la autorităţi, a dat asigurări miercuri Los Angeles Times.

Familia dorea să îl înmormânteze pe 'regele pop'-ului la proprietatea sa din comitatul Santa Barbara, dar "autorităţile nu au găsit mijlocul de a ocoli rapid restricţiile legale asupra înhumării într-o reşedinţă privată", explică acest cotidian pe site-ul său pe internet.

Guvernatorul Californiei Arnold Schwarzenegger a acceptat totuşi să ajute familia să rezolve orice obstacol birocratic ce ţine de stat, precizează Los Angeles Times.

Canalul de televiziune american E!, rezervat lumii spectacolului, a afirmat la rândul său că Michael Jackson va fi înmormântat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Contactat de AFP, un purtător de cuvânt a refuzat să comenteze informaţia. "Noi nu facem niciun comentariu asupra înmormântărilor realizate aici", a declarat el.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite