Să vină Morandi la Piatra Neamţ!

Să vină Morandi la Piatra Neamţ!

Alexandra Mihăilă

Elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ din Piatra Neamţ, Alexandra Mihăilă, 14 ani, a ascultat prima piesă semnată Morandi, „Love me“, în urmă cu cinci ani. De atunci s-a în­dră­gos­tit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acum are mai bine de 700 de poze cu Randi, liderul formaţiei. Caută pe internet ultimele ştiri şi şi-a descărcat versurile de la toate melodiile lansate, pe care le ştie pe de rost.

Ca o admiratoare adevărată, s-a înscris în lista de prieteni ai lui Randi pe reţelele sociale, dar şi pe site-ul oficial al formaţiei.

„Toţi prietenii mei ştiu că sunt fan Morandi. Am melodiile trupei setate ca ton de apel şi pe telefonul mobil", a povestit Alexandra. Marele său regret este că nu a avut ocazia până acum să meargă la un concert al grupului ei preferat. Adolescenta speră însă ca anul acesta în agenda formaţiei să intre şi oraşul ei.

„Nu ştiu dacă vor veni vreodată la noi. Aş fi în stare să-mi strâng eu banii dacă mama nu mi-ar da pentru bilet şi cred că aş merge şi în oraşele din apropiere dacă ar concerta acolo", a mai spus Alexandra.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: