Wizz Air adaugă şapte zboruri suplimentare spre Londra din Bucureşti şi Chişinău. Ce preţuri au biletele

Wizz Air adaugă şapte zboruri suplimentare spre
Londra din Bucureşti şi Chişinău. Ce preţuri au biletele

Compania aeriană low-cost Wizz Air adaugă în total şapte zboruri din Bucureşti şi Chişinău către aeroportul Luton din Londra, anunţă publicaţia cityam.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, începând cu luna aprilie, compania va opera 26 de zboruri pe săptămână din capitala României către Londra, faţă de 21 câte sunt în prezent. Totodată, din Chişinău spre Londra vor fi adăugate alte două zboruri pe săptămână, urmând să existe 7 curse săptămânale faţă de 5 în prezent între capitala Republicii Moldova şi cea a Marii Britanii.

Potrivit compania, din 19 aprilie va creşte frecvenţa zborurilor spre această destinaţie, iar preţurile încep de la 199 de lei, un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse. 

Creşterea frecvenţei zborurilor vine pe fondul majorării numărului de londonezi care aleg operatorul low-cost pentru city-break-uri.

Wizz Air a anunţat vineri că investeşte mai mulţi bani în operaţiunile din Londra, pe măsură ce acestea accelerează. Compania a anunţat adăugarea unui Airbus 321 la flota sa care operează pe aeroportul Luton din Londra, ducând investiţia totală în această bază la 860 milioane de dolari. Aceasta înseamnă, de asemenea, crearea a 42 de noi locuri de muncă locale în aeroport.

Aeronava suplimentară va creşte capacitatea anuală a companiei Wizz din acest aeroport la 7,4 milioane de locuri, cu 23% mai mult faţă de anul trecut.

Şeful companiei, Owain Jones, a declarat: „Operaţiunile Wizz Air de pe Luton, din Londra, continuă să crească puternic. Din poziţia celui de-al doilea cel mai mare operator de pe Luton Londra, investiţia continuă a Wizz în acest aeroport subliniază angajamentul nostru faţă de piaţa din Marea Britanie, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a călători cu una dintre cele mai tinere şi mai eficiente flote de avioane din Europa către un număr din ce în ce mai mare de destinaţii din Europa”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările