Un nou consiliu de administraţie provizoriu la Nuclearelectrica

Un nou consiliu de
administraţie provizoriu la Nuclearelectrica

Nuclearelectrica va avea, începând cu data de 27 august, un nou consiliu de administraţie provizoriu cu un mandat de 4 luni de zile, în ciuda dezacordului acţionarului Fondul Proprietatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor au fost aleşi 6 membri provizorii în Consiliul de Administraţie al SNN, membri propuşi de acţionarul majoritar Ministerul Energiei, pentru un mandat provizoriu de 4 luni de zile, începând cu data de 27.08.2017, ca urmare a expirării mandatelor a şase administrator numiţi provizoriu pe o perioada de 4 luni de zile în AGA din data de 24.04.2017”, potrivit unui comunicat al SNN.

Cu toate acestea, componenţa noului CA nu diferă mult de cea precedentă. Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei, rămâne preşedinte al CA, ca până în prezent.

Alături de el au fost renumiţi drept membri în CA Anton Cristian-Romulus, Cristian Gentea, Elena Popescu, şi Sebastian Gabriel Tcaciuc. Nume noi sunt: Cezarina-Roxana Banica şi Mirel-Alexandru Marcu, care le vor lua locul noului recent numitului ministrul al Finanţelor Ionuţ Mişa şi Evei Georgeta Andreas

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: