Mai sunt 11 zile de angajări online pentru muncă de acasă. Topul joburilor şi angajatorilor

Mai sunt 11 zile de angajări online pentru muncă de acasă. Topul joburilor şi angajatorilor

Cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP Bucureşti, se desfăşoară în mediul online, pe platforma Hipo.ro, candidaţii care se află în căutarea unei oportunităţi de carieră având la dispoziţie încă 11 zile pentru a aplica.

Ştiri pe aceeaşi temă

Candidaţii interesaţi de joburi în Bucureşti, care nu au avut posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale angajatorilor, mai au la dispoziţie 11 zile în care pot explora ofertele disponibile, prin simpla creare a unui cont gratuit pe site-ul Hipo.ro.
 
Oportunităţi de carieră dedicate profesioniştilor, candidaţilor middle-level, entry-level şi programe de internship pentru studenţi; 
O selecţie a unora dintre cele mai interesante joburi şi programe de internship disponibile în secţiunea TOP Jobs Bucureşti precum: QA Engineer, Junior Java Developer, Actuarial Auditor, Junior Refresh Quoting Analyst, Solutions Architect sau Financial Controlling Analyst;
Candidaţii pot purta ultimele discuţii cu angajatorii prin intermediul chat-ului live; 
Conferinţe şi workshopuri online (webinarii) dedicate candidaţilor care îşi doresc să afle mai multe despre cum îşi pot dezvolta cariera;
Candidaţii pot afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – disponibile pe profilul fiecărei companii.
 
“Până pe data de 27 aprilie, candidaţii care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship în Bucureşti, sunt invitaţi să acceseze platforma evenimentului, pe hipo.ro, unde vor putea profita de ultimele 2 săptămâni în care au ocazia să interacţioneze cu angajatorii şi să participe la webinariile cu teme din domeniul lor de interes. Suntem încântaţi să constatăm faptul că până în momentul de faţă, Angajatori de TOP Bucureşti a avut peste 60.000 de vizitatori, dornici de a vizita standurile virtuale ale companiilor participante şi de a aplica la oportunităţile de carieră active din această perioadă.” Ionuţ Vasile, Project Manager – Angajatori de TOP Bucureşti ONLINE
 

În ce domenii se pot angaja candidaţii la Angajatori de TOP Bucureşti ONLINE

 
Disponibilitatea de recrutare a angajatorilor prezenţi la târgul de carieră online, completează nevoia candidaţilor de a-şi găsi un loc de muncă potrivit în această perioadă. Pentru o experienţă completă la Angajatori de TOP Bucureşti, ediţia online, companiile participante pun la dispoziţia candidaţilor joburi remote în domenii diverse, cele mai multe oportunităţi de carieră fiind în domenii precum: IT&C, Contabilitate-Finanţe, Customer Support, Resurse Umane sau Vânzări.
Candidaţii interesaţi de domenii precum: Inginerie, Achiziţii-Logistică, Retail sau Marketing & PR au de asemenea oportunitatea de a aplica la locurile de muncă active pe platforma evenimentului.
„P&G continuă să recruteze, iar siguranţa candidaţilor şi angajaţilor noştri este prioritară. Din aceste motive procesul de recrutare şi onboardingul noilor angajaţi se realizează 100% online. A fost esenţial pentru noi să găsim flexibilitate şi din partea colaboratorilor noştri, Hipo dând dovadă de acest lucru. Am reuşit prin intermediul târgului online de joburi să păstrăm comunicarea cu candidaţii şi să ne adaptăm nevoilor acestora.”  Girba Flori-Ani, Talent Supply Specialist - P&G.
“Trăim vremuri excepţionale care ne determină să găsim metode inovatoare de a ne conecta cu viitorii potenţiali colegi. Cu sprijinul Angajatori de TOP, ne-am bucurat de experienţa primului webinar de cariere cu audienţă din Timişoara şi Bucureşti. Participanţii ne-au surprins plăcut cu participarea activă, întrebări relevante şi interes pentru domeniul cercetării în sustenabilitate.” Roxana Brahasteanu, Director, Talent Acquisition - Sustainalytics
Târgul de carieră online Angajatori de TOP Bucureşti din această primăvară  poate fi accesat pe hipo.ro, în secţiunea dedicată evenimentului, până pe data de 27 aprilie. 
 
Companiile participante la eveniment sunt: Accenture, ADP (Automatic Data Processing) România, Allianz Technology, Ariston, Axway, BCR, British American Tobacco, CGI, Dell Technlogies, Deloitte, dm drogerie markt, EY România, FarmaVet, Finastra, Groupe Renault România, Harman, HeidelbergCement România, HP Inc, Huawei, InCrys, JTI România, Kalypso, Kaufland România, Kellogg's, LSEG in România, Mercedes-Benz România, Metro Cash&Carry România, Michelin, Nestle, P&G, PepsiCo, Philip Morris România, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Stefanini, Sustainalytics, Teleperformance, Telus International România, Veeam Software.
 
Catalyst Solutions este o companie românească de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările