Cum arată o zi din viaţa lui Petre Daea: Nu-mi prieşte odihna

Cum arată o zi din viaţa lui Petre Daea: Nu-mi prieşte odihna

Petre Daea, alături de Viorica Dăncilă, participă la punerea în funcţiune a Staţiei de Pompare si Repompare 5 Haret SRP5 din Amenajarea complexa Ruginesti Pufesti Panciu. 30 mai 2018. Foto Inquam Photos / George Călin

Ministru Agriculturii, Petre Daea, a povestit, într-un interviu acordat DC News, care este programul său zilnic şi ce bea de obicei, dar şi cum se simte când este nevoit să-şi ia concediu

Ştiri pe aceeaşi temă

"În primul rând, mie nu-mi prinde bine concediul. De doi ani şi şapte luni nu am avut decât o jumătate de duminică liberă. Am îndrăznit săptămâna trecută şi am făcut acest pas, de marţi până vineri, şi organismul nu s-a conformat. Am avut probleme de sănătate, le-am rezolvat, şi mi-am dat seama că odihna nu e pentru mine", a spus Petre Daea la DC News.
 
Petre Daea a povestit care este programul său zilnic.
 
"La 5 mă trezesc, până la 5:30 îmi pregătesc mâncarea, cu ce mă îmbrac, la 5:30 plec de acasă, la 6:00 sunt la Minister. La 6:01, 6:02 , în funcţie de situaţie, e prima rezoluţie pe documentul pe care îl am, sau pe documentele pe care le am în mapa respectivă. De la orele 6 până la orele 8 îmi citesc corespondenţa, la 8:00 toţi cei din conducerea ministerulu se întâlnesc cu mine în şedinţa de lucru a zilei", a spus ministrul Agriculturii. 
 
"Nu am nicio reţetă. Plec cu gamela de acasă, mănânc în fiecare zi la birou, nu mănânc niciodată în altă parte. Cafea nu beau. Am băut 31 de cafele la viaţa mea, ultima a fost în 1996, în biroul fostului ministru şi coleg de facultate Valeriu Tabără. Beau ceai de muşeţel, de sunătoare, beau orice fel de ceai", a mai spus Petre Daea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: