Contractele încheiate de companiile feroviare de stat vor fi luate la puricat de către Corpul de Control al premierului şi cel al Ministerului Transporturilor

Contractele încheiate de companiile feroviare de stat vor fi luate la puricat de către Corpul de Control al premierului şi cel al Ministerului Transporturilor

Ponta şi Mănescu au trimis controlul la CFR Călători, CFR Infrastructură şi CFR Marfă

Corpul de Control al primului ministru şi cel al Ministerului Transporturilor vor verifica toate contractele încheiate în ultima perioadă de companiile feroviare de stat, a declarat astăzi premierul Victor Ponta, potrivit Gandul.info.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu doamna ministru împreună verificăm tot ce s-a făcut la toate structurile de căi ferate, că e vorba de infrastructură, călători, marfă. În măsura în care există nereguli, fiţi siguri că doamna ministru, cu sprijinul corpului meu de control, vom lua toate măsurile necesare. 

Dar nu are rost să vorbim în teorie, vorbim cu probe“, a afirmat Ponta. El fusese chestionat dacă ia în calcul trimiterea Corpului de Control să verifice contractele CFR Călători din ultima perioadă.
 
Ramona Mănescu, noul ministru al Transporturilor, a declarat la rândul ei marţi că „în prezent are loc un proces de analiză a tuturor contractelor, inclusiv cele cu fonduri europene, precum şi proiectele care ar fi trebuit să fie implementate şi nu sunt implementate“. Ea se referea la CFR Călători.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: