Minunile Maicii Tereza, înfăptuite dincolo de moarte

Minunile Maicii Tereza, înfăptuite dincolo de moarte

Maica Tereza şi-a petrecut viaţa în serviciul oamenilor bolnavi şi săraci FOTO AFP

Maica Tereza şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în serviciul oamenilor bolnavi şi săraci din Calcutta. După moartea ei, pe 5 septembrie 1997, mulţi credincioşi au cerut ca maica Tereza să fie numită sfântă în Biserica Catolică. Iar pentru aceasta era nevoie de miracole. Dacă Maica Tereza nu ar fi fost responsabilă pentru două minuni care au avut loc după moartea ei, ea nu ar putut fi canonizată ca Sfânta Tereza.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două minuni atribuite Maicii Tereza au fost vindecări miraculoase. Dar oficialii de la Vatican au cerut dovezi. Doar un comitet de medici şi de oficiali ai Bisericii Catolice poate examina ceea ce s-a întâmplat. Dacă se poate demonstra că vindecarea s-a produs în afara legilor naturii, fără nicio explicaţie ştiinţifică, atunci poate fi vorba despre o recuperare. Ca ultim pas, Papa îşi dă aprobarea că s-a produs, de fapt, o minune.

Câteva vindecări atribuite ei nu au fost considerate ieşite din comun, însă, la un an după dispariţia Maicii Tereza, s-a întâmplat, cu adevărat, o minune.

Citeşte aici continuarea articolului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările