Stiri despre sindicalisti

  388 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sindicaliştii buzoieni au pichetat Prefectura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii buzoieni au pichetat Prefectura

  Peste 100 de funcţionari publici din Buzău membri ai celor patru confederaţii sindicale CNSLR  Frăţia, BNS, Cartel Alfa si CSDR au participat astăzi la un miting de protest organizat în faţa Prefecturii din Buzău.

 • Botoşani: “Ruşine lor. Un guvern de Hoţi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: “Ruşine lor. Un guvern de Hoţi”

  Liderii sindicali au amendat verbal metodele de intimidare folosite pentru a opri botoşănenii să participle la greva generală de ieri şi au îndemnat populaţia să nu accepte măsurile de austeritate propuse de guvern.

 • Sindicaliştii intră în grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii intră în grevă

  Sindicaliştii din Satu Mare vor protesta luni împotriva măsurilor guvernului Boc. Prima formă de manifestare a protestului din domeniul sănătăţii va fi o grevă de solidaritate, după care vor intra în grevă generală. Motivul nemulţumirilor: scăderea salariilor, pensiilor şi a altor îndemnizaţii.

 • România, paralizată din 31 mai / Vezi aici cine intră în grevă generală şi grevă de solidaritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, paralizată din 31 mai / Vezi aici cine intră în grevă generală şi grevă de solidaritate

  Potrivit sindicaliştilor, cel puţin un milion de angajaţi vor intra în grevă pe 31 mai şi 1 iunie ca urmare a aprobării scrisorii de intenţie convenită cu Fondul Monetar Internaţional, care prevede, printre altele, reducerea pensiilor şi salariilor în sectorul bugetar. Profesorii, funcţionarii publici, medicii de la Ambulanţă, artiştii, taximetriştii independenţi, fermierii se solidarizează împotriva măsurilor de austeritate

 • Ghid de supravieţuire pe timp de grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid de supravieţuire pe timp de grevă

  Peste 70.000 de persoane şi-au anunţat prezenţa la greva generală care va avea loc luni, 31 mai, în Bucureşti şi în ţară. Capitala va fi principala victimă a acţiunilor sindicaliştilor, pentru că aici este posibil să-şi oprească lucrul şi angajaţii instituţiilor care asigură transportul în comun.

 • Grevă generală în penitenciare pe 31 mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grevă generală în penitenciare pe 31 mai

  Nemulţumiţi de măsurile de austeritate luate de Guvern, Sindicatul Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au anunţat grevă în toate unităţile din sistemul penitenciar, începând cu 31 mai 2010.

 • Cum vom strânge cureaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vom strânge cureaua

  Guvernul şi-a astupat urechile la doleanţele a peste 50.000 de oameni. Premierul Emil Boc a anunţat, în şedinţa de miercuri a Executivului, că Guvernul intenţionează să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului pentru măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare.

 • Constanţa: „Vrem să dăm Guvernul jos!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: „Vrem să dăm Guvernul jos!“

  2.000 de sindicalişti constănţeni protestează astăzi la Bucureşti. Bugetari din sănătate, învățământ, domeniul portuar, finanțe, transport în comun s-au urcat în autocare și au plecat spre Capitală de la primele ore ale dimineții.

 • 2.000 de braşoveni vor „asedia“ Guvernul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2.000 de braşoveni vor „asedia“ Guvernul

  Circa 2.000 de sindicalişti braşoveni vor lua parte la mitingul de protest ce se va desfăşura în Piaţa Victoriei. Sindicaliştii vor cere Guvernului să renunţe la decizia de reducere a salariilor bugetarilor cu 25% şi a pensiilor cu 15%.

 • CFR, Metrorex, RATB şi Tarom ameninţă că fac grevă în aceeaşi zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR, Metrorex, RATB şi Tarom ameninţă că fac grevă în aceeaşi zi

  Sindicaliştii vor să blocheze, în aceeaşi zi, trenurile, metrourile, autobuzele, tramvaiele şi avioanele. Nemulţumiţi de reducerile salariale anunţate de guvern, sindicaliştii din CFR, Metrorex, RATB şi Tarom ameninţă că vor intra simultan în grevă, alăturându-se tututor celorlalte cateogorii de bugetari.

 • Dascălii buzoieni au propria grevă generală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dascălii buzoieni au propria grevă generală

  Sindicaliştii din învăţământul buzoian au decis în şedinţa de vineri să intre în grevă pe data de 7 iunie, nu pe 31 mai, cum au stabilit confederaţiile.

 • Se pregăteşte referendumul pentru greva generală din 31 mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se pregăteşte referendumul pentru greva generală din 31 mai

  Reprezentanţii vrânceni ai sindicatelor FSLÎ şi FEN vor intra în grevă generală începând cu data de 31 mai. În acest sens, liderii de sindicat vor organiza, în următoarele zile, un referendum prin care cadrele didactice din judeţ vor fi consultate cu privire la demararea protestului.

 • Sindicatele mârâie la FMI, patronatele tac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicatele mârâie la FMI, patronatele tac

  Reprezentanţii angajaţilor avertizează că cerinţele privind disponibilizările şi cele din Legea pensiilor „sunt anormale“, în timp ce angajatorii au doar câteva precizări. Sindicaliştii critică aproape toate măsurile nepopulare pe care ni le recomandă Fondul Monetar Internaţional. Mediul de afaceri are doar unele observaţii de ordin general.

 • Sindicaliştii din sănătate amână protestele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii din sănătate amână protestele

  Federaţia Sanitas a decis, împreună cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, ca în două săptămâni să fie redactat un protocol care să cuprindă problemele cu care se confruntă angajaţii din sistem, dar şi modalităţile şi datele concrete de soluţionare a acestora, a declarat preşedinte al Federaţiei Sanitas şi al CNSLR-Frăţia, Marius Petcu. De asemenea CNSLR-Frăţia a decis ca data de 1 Mai să nu mai fie zi de protest sin

 • Slatina: Dascălii olteni se pregătesc de grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Dascălii olteni se pregătesc de grevă

  Nemulţumiţi de măsura reducerii numărului de posturi începând cu anul şcolar viitor dar şi de veniturile salariale, sindicaliştii recomandă profesorilor să protesteze.

 • Profesorii revin la clasă după o lună de grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorii revin la clasă după o lună de grevă

  În timp ce peste 500 de profesori sindicalişti din Buzău protestau ieri în centrul oraşului, liderii lor băteau palma cu ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, punând astfel punct unei greve maraton, de aproape patru săptămâni.

Modifică Setările