Stiri despre siemens

  83 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Se
caută patriotism european de import. Cazul Alstom (Franţa) - Siemens
(Germania)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se caută patriotism european de import. Cazul Alstom (Franţa) - Siemens (Germania)

  Mi-ar plăcea să spun că Europa e o bucată sentimentală din coaja terestră, unde, dacă plouă la Bratislava, oamenii îşi vor cumpăra umbrele Piganiol, făcute la Aurillac (şi nu în China), dacă sunt la modă bluzele etnice cu decolteu din horbotă, fabrica din Satu-Mare (şi nu una din India) va „îmbrobodi” toată Europa cu dantelăriile ei fine din bumbac.

 • Rusia, mon amour, my Love, meine Liebe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia, mon amour, my Love, meine Liebe

  Europenii vorbesc cu totul altă limbă faţă de americani în privinţa sancţiunilor economice impuse Moscovei. Explicaţia problemei lingvistice ţine de algebră şi puţină economie: companiile şi statele europene au schimburi comerciale cu Rusia de 460 de miliarde de dolari pe an, adică de zece ori mai mult decât americanii.

 • General Electric oferă 12,4 miliarde euro pentru divizia de energie a Alstom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  General Electric oferă 12,4 miliarde euro pentru divizia de energie a Alstom

  Gigantul american General Electric, cea mai mare companie industrială din lume, a lansat o ofertă de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrând oficial în negocieri după mai multe săptămâni de tatonări în urma cărora care s-au implicat în discuţii guvernul francez şi grupul german Siemens.

 • Producţia trenurilor TGV, subiect sensibil în discuţiile privind preluarea Alstom de către General Electric. Siemens a făcut o contraofertă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Producţia trenurilor TGV, subiect sensibil în discuţiile privind preluarea Alstom de către General Electric. Siemens a făcut o contraofertă

  Guvernul francez se va implica în negocierile privind preluarea Alstom de către conglomeratul industrial General Electric, iar divizia care produce trenurile de mare viteză TGV, faimoase în întreaga lume, ar putea fi separată într-o nouă companie, care să fie listată la bursă, astfel încât să nu fie parte din tranzacţie, deoarece subiectul este sensibil în Franţa.

 • Sancţiuni? Care sancţiuni? Giganţii petrolieri occidentali cooperează în continuare cot la cot cu grupurile energetice din Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sancţiuni? Care sancţiuni? Giganţii petrolieri occidentali cooperează în continuare cot la cot cu grupurile energetice din Rusia

  În timp ce SUA şi Uniunea Europeană încearcă să găsească metode de a pedepsi Rusia pentru anexarea Crimeei, giganţii petrolieri occidentali cooperează în continuare grupurile energetice ruse, în ciuda faptului că este foarte posibil ca sancţiunile să fie extinse de la blocarea activelor oligarhilor apropiaţi de Kremlin către sectoarele energetic, financiar şi militar.

 • Siemens va continua să investească în Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siemens va continua să investească în Rusia

  Companiile germane îşi exprimă speranţa că sancţiunile economice occidentale împotriva Rusiei vor putea fi evitate. Compania Siemens speră să continue colaborarea cu Rusia.

 • UPDATE De ce întârzie reparaţiile la Săgeata Albastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE De ce întârzie reparaţiile la Săgeata Albastră

  Aflată în ultima fază a derulării procedurii de achiziţie publică, licitaţia organizată de către CFR Călători SA, în vederea asigurării serviciilor de reparaţii şi mentenanţă a automotoarelor Desiro, montate pe celebrele trenuri Săgeata Albastră, riscă să se amâne la nesfârşit, din cauza unui litigiu.

 • Siemens
va concedia 15.000 de angajaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siemens va concedia 15.000 de angajaţi

  Compania Siemens intenţionează să restructureze 15.000 de posturi la nivel mondial, a declarat duminică un purtător de cuvânt al companiei, citat de publicaţia "Le Monde".

 • RMN de un milion de euro, pus în funcţiune la Zalău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RMN de un milion de euro, pus în funcţiune la Zalău

  Noul aparat de rezonanţă magnetică achiziţionat de o policlinică privată din Zalău a fost pus în funcţiune zilele trecute. Cu toate acestea, pacienţii din Sălaj care au nevoie de investigaţii RMN vor fi trimişi, cel puţin pentru o vreme, tot la clinica din Cluj aflată în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sălaj.

 • Grecia: Siemens îşi răscumpără integritatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecia: Siemens îşi răscumpără integritatea

  Atena şi întreprinderea germană Siemens sunt pe punctul de a semna un compromis juridic care să pună punct trecutului şi să deschidă calea pentru investiţii curate în viitor.

 • Studenţii din Alba fac practică la Siemens şi Continental
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii din Alba fac practică la Siemens şi Continental

  Conştienţi că tinerii români mănâncă teorie pe pâine, profesoriii de la Universitatea de stat din Alba Iulia au câştigat o finanţare europeană tocmai pentru practica studenţilor la firme de renume din ţară şi străinătate. „Ucenicia“ i-ar putea ajuta să-şi găsească mai repede un loc de muncă după absolvire.

 • Tinerii orădenii pot să se distreze la o petrecere în tramvai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii orădenii pot să se distreze la o petrecere în tramvai

  Tinerii din Oradea sătui de petrecerile din cluburi au ocazia să participe la un chef neobişnuit. Patronii unui lanţ de cafenele din oraş organizează petreceri în... tramvai! Şi nu în orice fel de tramvai, ci în cel mai scump tramvai din Oradea, care a costat 2,6 milioane de euro. 

 • Nokia Siemens va concedia 17.000 de angajaţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nokia Siemens va concedia 17.000 de angajaţi!

  Reţeaua de echipamente de telecomunicaţii,Nokia Siemens, urmează să disponibilizeze 17.000 de angajaţi în următorii doi ani, deoarece doreşte să reducă costurile cu 1 miliard de euro.

 • Coincidențe bizare, à la Cluj, în Banat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coincidențe bizare, à la Cluj, în Banat

  Arestarea primarului din Cluj a scos la lumină un mod de operare care seamănă leit cu situații întâlnite în alte orașe la fel de mari. Primarul încasa șpăgile prin cabinetul de avocat al nevestei. În mod întâmplător soția lui Apostu avea clienți comuni cu primăria. O serie de coincidențe similare au loc în Timișoara.

 • EXCLUSIV Jaf la drumul mare în afacerea „Electrica“: aparate chinezeşti contrafăcute de 60 de lei cumpărate cu 7.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Jaf la drumul mare în afacerea „Electrica“: aparate chinezeşti contrafăcute de 60 de lei cumpărate cu 7.000 de lei

  Motivarea sentinţei din dosarul „Electrica Banat” dezvăluie un jaf la drumul mare în cel mai pur stil mafiot. După mai mulţi ani de anchetă şi alţi câţiva ani de procese, judecătorii Tribunalului Timiş au emis sentinţa în dosarul „Electrica Banat”, condamnând la ani grei de închisoare conducerea bănăţeană a companiei de stat din perioada 2003.

Modifică Setările