Stiri despre pepene galben

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară pepenele galben
murat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară pepenele galben murat

  Dacă până acum eraţi obişnuiţi să puneţi în cămară pepene verde murat, aflaţi că o variantă la fel de bună este şi pepenele galben.

 • Cum se prepară îngheţata de pepene
galben şi căpşuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară îngheţata de pepene galben şi căpşuni

  Un desert delicios şi răcoritor pentru zilele călduroase de vară, îngheţata de pepene galben şi căpşuni este şi uşor de pregătit. Cum se prepară aceasta şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din materialul următor.

 • Stresul ne lasă
fără vitamina C. De unde o luăm şi ce cantitate ne trebuie pentru a funcţiona
optim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul ne lasă fără vitamina C. De unde o luăm şi ce cantitate ne trebuie pentru a funcţiona optim

  Se apropie sezonul răcelilor şi un sistem imunitar puternic are nevoie de vitamina C pentru a se fortifica. Prea multă cantitate din această vitamină poate determina agitaţie şi insomnii, în timp ce lipsa acesteia provoacă oboseală şi dureri de oase. Care este cantitatea optimă de care avem nevoie şi care sunt cele mai la îndemână surse de vitamina C.

 • Pepene verde sau pepene galben, care este mai sănătos?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepene verde sau pepene galben, care este mai sănătos?

  În timp ce unele persoane abia aşteaptă sezonul cald pentru a se înfrupta din miezul zemos al pepenelui verde, alţii preferă dulceaţa cu gust de miere a pepenului galben. Însă, care din ei este mai sănătos?

 • Pepenele galben îţi menţine sănătatea şi silueta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele galben îţi menţine sănătatea şi silueta

  Un dulce natural, zemos, pepenele galben este ideal pentru hidratarea organismului şi înlocuieşte mineralele eliminate cu ajutorul transpiraţiei. Pepenele galben are un aport caloric scăzut, fiind totodată plin de antioxidanţi.

 • Cea mai bună dulceaţă de pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună dulceaţă de pepene galben

  Nu ştiu dacă aţi mai încercat până acum această reţetă, dar cu siguranţă aceasta este cea mai bună dulceaţă de pepene galben. Nu vă rămâne decât să încercaţi pentru a vă convinge de gustul, dar mai ales parfumul unui preparat deosebit.

 • Pepenele galben topeşte grăsimea abdominală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele galben topeşte grăsimea abdominală

  Dacă vrei să slăbeşti fără mari dificultăţi şi într-un timp mai scurt, mănâncă mai multe fructe de sezon, mai ales pepene. Te vor proteja şi de boli ca diabetul sau cataracta.

 • Bacteria periculoasă din coaja pepenelui galben. Cum ne poate îmbolnăvi crunt unul dintre
 cele mai gustoase fructe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacteria periculoasă din coaja pepenelui galben. Cum ne poate îmbolnăvi crunt unul dintre cele mai gustoase fructe

  Cunoscut şi cultivat încă din vremea Imperiului Roman, aromatul pepene galben, fructul cu cel mai mare conţinut de vitamina A, poate deveni un duşman al sănătăţii. Coaja fructului poate fi infestată cu temuta bacterie Salmonella. Medicii ne învaţă să-l spălăm sub jet puternic de apă înainte de a-l consuma, pentru a elimina astfel orice risc de îmbolnăvire.

 • Minitarte cu pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu pepene galben

  Parfumatul pepene galben ne însoţeşte pe parcursul întregii veri cu aroma şi gustul său- Am îndrăznit, numai puţin, să atentăm la textura lui şi să-l folosim în nişte delicioase minitarte cu pepene galben.

 • Cea mai bună tartă cu pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună tartă cu pepene galben

  Datorită conţinutului mare de apă, pepenele galben este un bun detoxifiant, având proprietăţi diuretice şi revigorante. Pentru a profita din plin de nutrienţii săi, pepenele galben trebuie mâncat singur şi, de preferinţă, cu puţin timp înainte de masă. Alegeţi un pepene bine copt, pentru un aport maxim de elemente nutritive. La fel trebuie să procedezi şi pentru această tartă cu pepene galben.

 • Pepenele galben - un fruct aromat care te vindecă de boli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele galben - un fruct aromat care te vindecă de boli

  Acest fruct aromat nu doar că potoleşte setea şi are puţine calorii, dar are câteva beneficii importante asupra sănătăţii. Descoperă motivele pentru care este bine să mănânci pepene galben cât mai des, mai ales că este sezonul lui.

 • Duşmanul ascuns din coaja pepenelui galben – cum ne poate îmbolnăvi fructul cu cea mai multă vitamina A. 7 motive să mănânci pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duşmanul ascuns din coaja pepenelui galben – cum ne poate îmbolnăvi fructul cu cea mai multă vitamina A. 7 motive să mănânci pepene galben

  Cunoscut şi cultivat încă din vremea Imperiului Roman, aromatul pepene galben, fructul cu cel mai mare conţinut de vitamina A, poate deveni un duşman al sănătăţii. Coaja fructului poate fi infestată cu temuta bacterie Salmonella, medicii sfătuindu-ne să-l spălăm sub jet puternic de apă înainte de a-l consuma, pentru a elimina astfel orice risc de îmbolnăvire.

 • Dulceaţă de pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dulceaţă de pepene galben

  Pepenele galben este un fruct minune. Are un conţinut scăzut de calorii, dar o concentraţie foarte mare de minerale, fibre şi vitamine. În plus, este o sursă excelentă de acid folic, deci este recomandat în sarcină şi anemie. Pigmentul galben menţine sănătatea cardiovasculară şi protejează văzul. Fiind bogat în potasiu, ajută la menţinerea sănătăţii musculare şi gastrointestinale.

 • Pepenele galben, deliciul care nu îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele galben, deliciul care nu îngraşă

  Parfumat, răcoritor şi cu o savoare aparte, este în topul celor mai iubite fructe din lume. Puţini ştiu însă că are o mulţime de indicaţii terapeutice şi că nici nu are multe calorii.

 • Cum să prepari o dulceaţă rafinată de pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să prepari o dulceaţă rafinată de pepene galben

  Ştiai că, în urmă cu 400 de ani, spaniolii au adus în Europa, de pe continentul american, secretul conservării fructelor folosind trestia-de-zahăr? Bucură-te şi astăzi  de această "descoperire" şi prepară o dulceaţă rafinată de pepene galben.

 • Încercă super-dieta cu pepene galben!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încercă super-dieta cu pepene galben!

  Vrei să slăbeşti, dar nu-ţi poţi ţine în frâu pofta de mâncare? Ei bine, vara ai la îndemână o soluţie care te satură fără să mănânci mult: pepenele galben.

 • Profită de bogăţia fructelor de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profită de bogăţia fructelor de sezon

  Pline de vitamine şi minerale, fructele sunt ideale pentru menţinerea unui corp şi a unui ten frumos şi sănătos. Încearcă-le şi tu!

 • Primii zămoși moldovenești, pe tarabele din piețe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primii zămoși moldovenești, pe tarabele din piețe

  La piaţă au apărut în vânzare primii pepeni galbeni de producţie autohtonă. Comercianţii afirmă că marfa pe care o vând este crescută pe dealurile din sudul ţării, la Ştefan Vodă, şi este fără nitraţi. Mai sunt şi vânzători care recunosc că au pepeni de vânzare aduşi din Ucraina, din regiunea Herson.

 • FOTOGALERIE Festin cu pepene galben de ziua animalelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Festin cu pepene galben de ziua animalelor

  Cele 208 animale de la Grădina Zoologică din Piteşti au fost sărbătorite cu desert din belşug, ieri, cu prilejul Zilei internaţionale a animalelor. Îngrijitorii au umplut găleţile cu pepene galben pe care l-au servit vieţuitoarelor lângă garduri.

Modifică Setările