Stiri despre minte

  99 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Femeia ideală. În mintea bărbatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia ideală. În mintea bărbatului

  Pe vremuri se spunea că femeia ideală este frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă. Se poate oare întocmi un portret-robot al femeii perfecte? Şi dacă aceasta ar exista, câţi bărbaţi s-ar însura cu ea?

 • Test: Cât de bună este memoria ta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test: Cât de bună este memoria ta?

  Stilul de viaţă dezechilibrat îşi pune amprenta negativ şi asupra creierului. Pe termen scurt, acest lucru înseamnă lipsă de concentrare şi probleme cu memoria, însă, pe termen lung, poate creşte riscul de demenţă.

 • Este muzica o terapie pentru trup şi minte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este muzica o terapie pentru trup şi minte?

  Ne animă, ne calmează, ne consolează, pe scurt, ne face viaţa mai bună. Studiile recente îi recunosc muzicii meritul de instrument terapeutic pentru redarea sănătăţii fizico-psihice. Iar cercetările sunt de-abia la început.

 • Organe de care ne putem lipsi fără consecinţe grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Organe de care ne putem lipsi fără consecinţe grave

  Unele organe, precum inima şi creierul, sunt indispensabile, cel puţin deocamdată. Lipsa altora poate fi suplinită de organism sau prin intermediul tratamentelor de substituţie. Află care sunt aceste organe.

 • VIDEO Autoturism condus cu puterea minţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Autoturism condus cu puterea minţii

  Un grup de cercetători de la Universitatea Liberă din Berlin a pus bazele unei maşini ce poate fi condusă numai cu ajutorul gândurilor. Trebuie doar să gândeşti „la dreapta“ sau „la stânga“, iar maşina în care te afli se va supune. Prototipul unei astfel de maşini a fost realizat de oamenii de ştiinţă germani.

 • Incursiune în mintea unui autist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Incursiune în mintea unui autist

  Copiii cu autism pot fi recuperaţi. Acesta este mesajul Cristinei Nedescu, fondatoarea centrului „Horia Moţoi” din Capitală.

Modifică Setările