Stiri despre minciuna

  202 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un guvern care nu ne vrea în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un guvern care nu ne vrea în Europa

  Nu, nu este vorba despre guvernul Olandei sau al altei ţări!Aici este vorba despre  guvernul României, generat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE!

 • Putregaiul
din PSD şi inocenţa mimată a Gabrielei Firea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putregaiul din PSD şi inocenţa mimată a Gabrielei Firea

  Încep acest comentariu de sfârşit de săptămână prin a repeta ceea ce am mai spus de câteva ori de când a devenit public conflictul pe viaţă şi pe moarte ce o opune pe d-na Gabriela Vrânceanu Firea domnului Liviu Nicolae Dragnea. Şi anume că nu cred deloc în inocenţa şi bunele intenţii ale primarului general al Capitalei.

 • Minciuna în politică: limite şi proporţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna în politică: limite şi proporţii

  Aţi fost minţiti astăzi? Dacă răspunsul este afirmativ, urmează întrebarea normală: cine v-a minţit? O televiziune? Un politician? Colegii de la birou? Vânzătorii din magazine? Răspunsul poate fi afirmativ la toate aceste întrebări într-o singură zi. Dar mai apare o întrebare: chiar aţi fost minţiţi, sau această idee e doar în mintea dvs? Mai cinic: aţi fost minţiţi, dar nu v-aţi dat seama?

 • Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare
cât încape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare cât încape

  Duminică seară, la o oră de vârf, şi-a făcut apariţia pe ecranele tuturor televiziunilor insa pe nume Carmen Dan. Care mai ocupă încă funcţia de ministru de Interne în cel mai prost, mai semidoct, mai dispreţuitor la adresa românilor şi a ţării guvern care a condus România de la 1 decembrie 1918 încoace. Probabil singura realizare autentică a coaliţiei PSD-ALDE în anul Centenarului. Ridicarea prostiei la rang de regulă de viaţă.

 • Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră

  Zilele astea vorbim despre minciuna şi legea pumnului în gură. Despre dorinţa unora de a ne impune valorile lor minţind, manipulând şi folosind instituţiile statului pentru a-şi pune planul în acţiune. În ultimele zile, Poliţia, Academia Română, Biserica Ortodoxă şi cei care doresc sa tragă un pumn în gura democraţiei şi-au dat mâna pentru a ne arăta ce înseamnă sa trăieşti într-o ţară în care minciuna a devenit obişnuită.

 • Logica minciunii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logica minciunii publice

  În România se minte în permanenţă, cu acoperire deplină la toate nivelurile. O ţară fără lideri, fără agendă clară şi asumată, fără reacţie publică consistentă cu largă răspândire.Un prag istoric.

 • Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut
din nou în Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut din nou în Siria

  S-au aflat destul de puţine lucruri despre întâlnirea de top de vineri, de la Helsinki, între şeful Statului Major General rus, Valeri Gherasimov, şi comandantul Statelor Majore Întrunite ale Armatei SUA, Joseph Dunford.

 • Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare

  Desfăşurat în acelaşi timp cu finala de la Roland Garros (felicitări, Simona Halep!) şi cu marşul minorităţilor sexuale, mitingul organizat de PSD a demonstrat nivelul periculos de scăzut la care se află (firava) democraţie românească.

 • Minciuna lui Iordache,
pe altarul modificării abuzului în serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna lui Iordache, pe altarul modificării abuzului în serviciu

  Consiliul Superior al Magistraturii atrage atenţia că nu a propus instituirea unui prag valoric „în cazul vreunei infracţiuni”. Asta după ce, în spaţiul public au apărut informaţii despre un presupus prag de 50.000 de euro propus de CSM la abuzul în serviciu.

 • Harababura land
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harababura land

  De la ţara lui Papură Vodă am devenit la ţara lui Harababură Vodă, într-o democraţie originală, cu o harababură oarecum indusă, controlată, cu scopuri precise. O ţară care ne vrea proşti, în care nu mai înţelegem nimic. Cineva ne forţează să nu mai ştim ce facem, cine suntem şi ce vrem, ci doar să acceptăm ce ni se induce şi să facem ce spun unii că trebuie să facem, conform legilor harababurii.

 • Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere

  Relaţiile dintre oameni sunt una din componentele fundamentale ale vieţii noastre. Citate despre faptul că omul nu este făcut să trăiască singur găsim încă din Biblie şi până la lucrările ştiinţifice ale cercetătorilor în domeniu, toate fiind de acord cu acest aspect al vieţii noastre.

 • Topul zodiilor nedemne de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor nedemne de încredere

  Caracteristicile fiecărei zodii pot dezvălui defectele şi predispoziţiile acestora. Dacă unii oameni sunt sinceri şi demni de încredere, la extrema cealaltă există trei zodii care niciodată nu vor reuşi să păstreze un secret.

 • Reacţia academicianului Mircea Dumitru după ce un articol de pe ştiripesurse.ro titrează că nu şi-ar fi dat demisia din CNATDCU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţia academicianului Mircea Dumitru după ce un articol de pe ştiripesurse.ro titrează că nu şi-ar fi dat demisia din CNATDCU

  Academicianul Mircea Dumitru a comentat pe pagina sa de Facebook, un articol de pe stiripesurse.ro, care titrează „Uite demisia, nu e demisia: Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti, NU a demisionat din CNATDCU”. Dumitru a precizat că are, cu această ocazie, un exemplu potrivit  pentru a deschide conferinţa pe care o va susţine dumincă la Teatrul Naţional despre adevăr şi minciună.