Stiri despre minciuna

  222 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Top zodii care mint precum respiră. Dragi Berbeci, sunteţi pe listă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top zodii care mint precum respiră. Dragi Berbeci, sunteţi pe listă

  În topul celor mai mincinoase zodii, astrologii par să fi identificat trei nativi cu “calităţi” de inventatori desăvârşiţi. Aşa se face că, pentru ei, a spune adevărul pare să fie o reală problemă. De cele mai multe ori nici măcar nu o fac voit, ci doar de dragul de a mai adăuga câteva nuanţe poveştii sau de a-i oferi o notă mai interesantă.

 • Robotul minciunilor. Cum au ajuns gălăţenii să fie minţiţi de către autorităţi printr-o aplicaţie pentru telefonul mobil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robotul minciunilor. Cum au ajuns gălăţenii să fie minţiţi de către autorităţi printr-o aplicaţie pentru telefonul mobil

  Gălăţenii reclamă că pe aplicaţia Galaţi City App, făcută, cu 15.000 de euro, pentru a prelua sesizările locuitorilor oraşului către primărie, oamenii sunt traşi pe sfoară. Ei susţin că li se răspunde prompt că sesizarea a fost trimisă spre rezolvare, ba chiar că a fost şi rezolvată, dar de fapt nu se întâmplă nimic în teren. Oamenii au pus şi poze care demonstrează totul.

 • Semne care trădează o persoană care minte: care sunt cele mai
evidente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne care trădează o persoană care minte: care sunt cele mai evidente

  Atunci când o persoană minte îşi va schimba uşor tonul şi ritmul vorbirii. Ba mai mult, s-ar putea să înceapă să vorbească mai repede sau mai încet, li se va înroşi nasul sau vor transpira uşor. Cunoscând semnele care trădează minciuna, veţi identifica uşor persoanele care fac acest lucru.

 • Budăi intră în război cu Băsescu pe tema pensiilor: Uită să spună că le-a tăiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Budăi intră în război cu Băsescu pe tema pensiilor: Uită să spună că le-a tăiat

  Ministrul Muncii, Marius Budăi, a reacţionat dur faţă de afirmaţiile privind pensiile ale fostului preşedinte Traian Băsescu, sugerând că minte prin omisiune, având în vedere că nu aminteşte de pensiile care au fost tăiate pe când era şeful statului. Marius Budăi uită să spună însă că măsurile de austeritate au fost luate din cauza crizei econmice şi nu au fost aplicate pensiilor, ci salariilor bugetarilor.

 • Hoţi şi mincinoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţi şi mincinoşi

  Nu mai există adevăr. Mai găsim câteva bucăţi pierdute ca fâşiile de carne aruncate de un bucătar zgârcit într-un borş mizerabil. Democratizarea sau liberalizarea informaţiei a adus, la pachet, posibilitatea de a vinde minciuni la care raţiunea refuză să răspundă. Cu cât minciuna e mai mare, cu atât adevărul e mai nevolnic.

 • Cum îşi bat joc mai-marii pesedişti de românii cinstiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îşi bat joc mai-marii pesedişti de românii cinstiţi

  Tare s-au mai rafinat gusturile culinare ale oltenilor de vreme ce meniul de la nunta d-nei Lia Olguţa Vasilescu cu dl. Claudiu Manda, meniu despre care chiar mirele în persoană ne-a dat asigurări că ar fi unul specific zonei, a fost sofisticat şi cu nume franţuzeşti.

 • Soprana din Cluj care cântă pe cele
mai importante scene din lume: „Politica, în forma ei actuală, e o minciună. Eu, dacă sunt cântăreaţă, nu pretind că pot picta“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana din Cluj care cântă pe cele mai importante scene din lume: „Politica, în forma ei actuală, e o minciună. Eu, dacă sunt cântăreaţă, nu pretind că pot picta“

  Anita Hartig, soprana care la 36 de ani a ajuns să fie aplaudată pe cele mai importante scene de operă din lume - New York, Viena, Milano sau Londra, a fost invitata principală a Balului Operei din Cluj. Cum a ajuns în vârful ierarhiei mondiale, ce crede despre implicarea actorilor din România în proteste sau cum este Balul Operei din Viena sunt câteva dintre întrebările la care artista a răspuns.

 • Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!

  Deşi pare banc deocheat de pe net, de fapt este explicaţia celor care se ocupă de protecţia Mediului la reclamaţia privind o posibilă poluare cu dejecţii a râului Siret. Conform specialiştilor, orgia piscicolă s-a produs, cu totul surprinzător, fix pe 9 februarie (şi doar în acea zi) şi doar cu totul întâmplător a avut loc între staţia de epurare a Galaţiului şi confluenţa Siretului cu Dunărea.

 • Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti

  Sunt susţinătorii de bază ai întregului sistem politic actual, în ciuda faptului că, majoritatea cetăţenilor care au simţit nocivitatea sistemului pe pielea lor, au cerut cu insistenţă primenirea clasei politice şi lustraţia de vechile elemente toxice, comuniste şi securiste. Ca urmare a necesităţii de schimbare a clasei politice actuale, românii au avut parte de tot felul de surogate!

 • Tehnologia minciunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnologia minciunii

  O evidenţă: saltul tehnologic nu reprezintă nicio garanţie că utilizatorii conştientizează efortul intelectual de sub carcasa aparaturii pe care o folosesc zilnic. Dimpotrivă. Avem o doză de indiferenţă faţă de aceste realizări. Nu le preţuim.

 • Tragedie românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragedie românească

  Ultimele zile ale lui 2018, precum, de altfel, întreg anul sunt cum nu se poate mai încărcate. Tensiunea politică nu scade, nu scade nici tensiunea relaţiilor inter-umane.

 • Un guvern care nu ne vrea în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un guvern care nu ne vrea în Europa

  Nu, nu este vorba despre guvernul Olandei sau al altei ţări!Aici este vorba despre  guvernul României, generat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE!

 • Putregaiul
din PSD şi inocenţa mimată a Gabrielei Firea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putregaiul din PSD şi inocenţa mimată a Gabrielei Firea

  Încep acest comentariu de sfârşit de săptămână prin a repeta ceea ce am mai spus de câteva ori de când a devenit public conflictul pe viaţă şi pe moarte ce o opune pe d-na Gabriela Vrânceanu Firea domnului Liviu Nicolae Dragnea. Şi anume că nu cred deloc în inocenţa şi bunele intenţii ale primarului general al Capitalei.

 • Minciuna în politică: limite şi proporţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna în politică: limite şi proporţii

  Aţi fost minţiti astăzi? Dacă răspunsul este afirmativ, urmează întrebarea normală: cine v-a minţit? O televiziune? Un politician? Colegii de la birou? Vânzătorii din magazine? Răspunsul poate fi afirmativ la toate aceste întrebări într-o singură zi. Dar mai apare o întrebare: chiar aţi fost minţiţi, sau această idee e doar în mintea dvs? Mai cinic: aţi fost minţiţi, dar nu v-aţi dat seama?

 • Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare
cât încape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare cât încape

  Duminică seară, la o oră de vârf, şi-a făcut apariţia pe ecranele tuturor televiziunilor insa pe nume Carmen Dan. Care mai ocupă încă funcţia de ministru de Interne în cel mai prost, mai semidoct, mai dispreţuitor la adresa românilor şi a ţării guvern care a condus România de la 1 decembrie 1918 încoace. Probabil singura realizare autentică a coaliţiei PSD-ALDE în anul Centenarului. Ridicarea prostiei la rang de regulă de viaţă.

 • Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră

  Zilele astea vorbim despre minciuna şi legea pumnului în gură. Despre dorinţa unora de a ne impune valorile lor minţind, manipulând şi folosind instituţiile statului pentru a-şi pune planul în acţiune. În ultimele zile, Poliţia, Academia Română, Biserica Ortodoxă şi cei care doresc sa tragă un pumn în gura democraţiei şi-au dat mâna pentru a ne arăta ce înseamnă sa trăieşti într-o ţară în care minciuna a devenit obişnuită.

 • Logica minciunii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logica minciunii publice

  În România se minte în permanenţă, cu acoperire deplină la toate nivelurile. O ţară fără lideri, fără agendă clară şi asumată, fără reacţie publică consistentă cu largă răspândire.Un prag istoric.

 • Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut
din nou în Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut din nou în Siria

  S-au aflat destul de puţine lucruri despre întâlnirea de top de vineri, de la Helsinki, între şeful Statului Major General rus, Valeri Gherasimov, şi comandantul Statelor Majore Întrunite ale Armatei SUA, Joseph Dunford.