Stiri despre minciuna

  208 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Soprana din Cluj care cântă pe cele
mai importante scene din lume: „Politica, în forma ei actuală, e o minciună. Eu, dacă sunt cântăreaţă, nu pretind că pot picta“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana din Cluj care cântă pe cele mai importante scene din lume: „Politica, în forma ei actuală, e o minciună. Eu, dacă sunt cântăreaţă, nu pretind că pot picta“

  Anita Hartig, soprana care la 36 de ani a ajuns să fie aplaudată pe cele mai importante scene de operă din lume - New York, Viena, Milano sau Londra, a fost invitata principală a Balului Operei din Cluj. Cum a ajuns în vârful ierarhiei mondiale, ce crede despre implicarea actorilor din România în proteste sau cum este Balul Operei din Viena sunt câteva dintre întrebările la care artista a răspuns.

 • Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fac peştii din statul paralel atunci când n-au ce face? O orgie cu spume!

  Deşi pare banc deocheat de pe net, de fapt este explicaţia celor care se ocupă de protecţia Mediului la reclamaţia privind o posibilă poluare cu dejecţii a râului Siret. Conform specialiştilor, orgia piscicolă s-a produs, cu totul surprinzător, fix pe 9 februarie (şi doar în acea zi) şi doar cu totul întâmplător a avut loc între staţia de epurare a Galaţiului şi confluenţa Siretului cu Dunărea.

 • Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti

  Sunt susţinătorii de bază ai întregului sistem politic actual, în ciuda faptului că, majoritatea cetăţenilor care au simţit nocivitatea sistemului pe pielea lor, au cerut cu insistenţă primenirea clasei politice şi lustraţia de vechile elemente toxice, comuniste şi securiste. Ca urmare a necesităţii de schimbare a clasei politice actuale, românii au avut parte de tot felul de surogate!

 • Tehnologia minciunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnologia minciunii

  O evidenţă: saltul tehnologic nu reprezintă nicio garanţie că utilizatorii conştientizează efortul intelectual de sub carcasa aparaturii pe care o folosesc zilnic. Dimpotrivă. Avem o doză de indiferenţă faţă de aceste realizări. Nu le preţuim.

 • Tragedie românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragedie românească

  Ultimele zile ale lui 2018, precum, de altfel, întreg anul sunt cum nu se poate mai încărcate. Tensiunea politică nu scade, nu scade nici tensiunea relaţiilor inter-umane.

 • Un guvern care nu ne vrea în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un guvern care nu ne vrea în Europa

  Nu, nu este vorba despre guvernul Olandei sau al altei ţări!Aici este vorba despre  guvernul României, generat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE!

 • Putregaiul
din PSD şi inocenţa mimată a Gabrielei Firea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putregaiul din PSD şi inocenţa mimată a Gabrielei Firea

  Încep acest comentariu de sfârşit de săptămână prin a repeta ceea ce am mai spus de câteva ori de când a devenit public conflictul pe viaţă şi pe moarte ce o opune pe d-na Gabriela Vrânceanu Firea domnului Liviu Nicolae Dragnea. Şi anume că nu cred deloc în inocenţa şi bunele intenţii ale primarului general al Capitalei.

 • Minciuna în politică: limite şi proporţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna în politică: limite şi proporţii

  Aţi fost minţiti astăzi? Dacă răspunsul este afirmativ, urmează întrebarea normală: cine v-a minţit? O televiziune? Un politician? Colegii de la birou? Vânzătorii din magazine? Răspunsul poate fi afirmativ la toate aceste întrebări într-o singură zi. Dar mai apare o întrebare: chiar aţi fost minţiţi, sau această idee e doar în mintea dvs? Mai cinic: aţi fost minţiţi, dar nu v-aţi dat seama?

 • Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare
cât încape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tristeţi simulate, lacrimi de crocodil şi dezinformare cât încape

  Duminică seară, la o oră de vârf, şi-a făcut apariţia pe ecranele tuturor televiziunilor insa pe nume Carmen Dan. Care mai ocupă încă funcţia de ministru de Interne în cel mai prost, mai semidoct, mai dispreţuitor la adresa românilor şi a ţării guvern care a condus România de la 1 decembrie 1918 încoace. Probabil singura realizare autentică a coaliţiei PSD-ALDE în anul Centenarului. Ridicarea prostiei la rang de regulă de viaţă.

 • Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Legea Pumnului în gură. Sau despre cum ne lăsăm controlaţi de cei ce ne vor în peşteră

  Zilele astea vorbim despre minciuna şi legea pumnului în gură. Despre dorinţa unora de a ne impune valorile lor minţind, manipulând şi folosind instituţiile statului pentru a-şi pune planul în acţiune. În ultimele zile, Poliţia, Academia Română, Biserica Ortodoxă şi cei care doresc sa tragă un pumn în gura democraţiei şi-au dat mâna pentru a ne arăta ce înseamnă sa trăieşti într-o ţară în care minciuna a devenit obişnuită.

 • Logica minciunii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logica minciunii publice

  În România se minte în permanenţă, cu acoperire deplină la toate nivelurile. O ţară fără lideri, fără agendă clară şi asumată, fără reacţie publică consistentă cu largă răspândire.Un prag istoric.

 • Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut
din nou în Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut din nou în Siria

  S-au aflat destul de puţine lucruri despre întâlnirea de top de vineri, de la Helsinki, între şeful Statului Major General rus, Valeri Gherasimov, şi comandantul Statelor Majore Întrunite ale Armatei SUA, Joseph Dunford.