Stiri despre minciuna

  195 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Logica minciunii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logica minciunii publice

  În România se minte în permanenţă, cu acoperire deplină la toate nivelurile. O ţară fără lideri, fără agendă clară şi asumată, fără reacţie publică consistentă cu largă răspândire.Un prag istoric.

 • Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut
din nou în Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinse cu minciuna, Rusia şi Iranul au pierdut din nou în Siria

  S-au aflat destul de puţine lucruri despre întâlnirea de top de vineri, de la Helsinki, între şeful Statului Major General rus, Valeri Gherasimov, şi comandantul Statelor Majore Întrunite ale Armatei SUA, Joseph Dunford.

 • Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitingul PSD şi uriaşa lui manipulare

  Desfăşurat în acelaşi timp cu finala de la Roland Garros (felicitări, Simona Halep!) şi cu marşul minorităţilor sexuale, mitingul organizat de PSD a demonstrat nivelul periculos de scăzut la care se află (firava) democraţie românească.

 • Minciuna lui Iordache,
pe altarul modificării abuzului în serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciuna lui Iordache, pe altarul modificării abuzului în serviciu

  Consiliul Superior al Magistraturii atrage atenţia că nu a propus instituirea unui prag valoric „în cazul vreunei infracţiuni”. Asta după ce, în spaţiul public au apărut informaţii despre un presupus prag de 50.000 de euro propus de CSM la abuzul în serviciu.

 • Harababura land
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harababura land

  De la ţara lui Papură Vodă am devenit la ţara lui Harababură Vodă, într-o democraţie originală, cu o harababură oarecum indusă, controlată, cu scopuri precise. O ţară care ne vrea proşti, în care nu mai înţelegem nimic. Cineva ne forţează să nu mai ştim ce facem, cine suntem şi ce vrem, ci doar să acceptăm ce ni se induce şi să facem ce spun unii că trebuie să facem, conform legilor harababurii.

 • Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere

  Relaţiile dintre oameni sunt una din componentele fundamentale ale vieţii noastre. Citate despre faptul că omul nu este făcut să trăiască singur găsim încă din Biblie şi până la lucrările ştiinţifice ale cercetătorilor în domeniu, toate fiind de acord cu acest aspect al vieţii noastre.

 • Topul zodiilor nedemne de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor nedemne de încredere

  Caracteristicile fiecărei zodii pot dezvălui defectele şi predispoziţiile acestora. Dacă unii oameni sunt sinceri şi demni de încredere, la extrema cealaltă există trei zodii care niciodată nu vor reuşi să păstreze un secret.

 • Reacţia academicianului Mircea Dumitru după ce un articol de pe ştiripesurse.ro titrează că nu şi-ar fi dat demisia din CNATDCU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţia academicianului Mircea Dumitru după ce un articol de pe ştiripesurse.ro titrează că nu şi-ar fi dat demisia din CNATDCU

  Academicianul Mircea Dumitru a comentat pe pagina sa de Facebook, un articol de pe stiripesurse.ro, care titrează „Uite demisia, nu e demisia: Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti, NU a demisionat din CNATDCU”. Dumitru a precizat că are, cu această ocazie, un exemplu potrivit  pentru a deschide conferinţa pe care o va susţine dumincă la Teatrul Naţional despre adevăr şi minciună.

 • TVR 1 sau Antena Infractorilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR 1 sau Antena Infractorilor?

  În urmă cu 28 de ani şi o zi, pe 22 decembrie 1989, puţin după ce Nicolae Ceauşescu a părăsit cu elicopterul acoperişul CC al PCR, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai compromişi crainici ai TVR- l-am numit pe, între timp, repauzatul întru Domnul George Marinescu- mima o criză de conştiinţă.

 • Cum
suntem minţiţi cu „vorbe“ de-ale lui Putin 

şi
de unde vin acestea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum suntem minţiţi cu „vorbe“ de-ale lui Putin şi de unde vin acestea

  Pe 5 noiembrie, site-ul de promovare a propagandei pro-Kremlin Frumuseţile României a publicat articolul „Respect! Bravo Putin – Declaraţia ţarului care a încântat întreaga EUROPĂ” de către administratorul Mihai. De altfel, autorul nu a făcut altceva decât să scoată „de la naftalină” o dezinformare mai veche, pe care o reactualizează în scop de clickbait.

 • VIDEO Cum ne dăm seama că suntem minţiţi. „Freud avea dreptate când spunea că nu doar cuvintele contează“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum ne dăm seama că suntem minţiţi. „Freud avea dreptate când spunea că nu doar cuvintele contează“

  Studiile existente în lume arată că un om este minţit zilnic între 10 şi 200 de ori. Extrovertiţii mint mai mult decât introvertiţii. Într-un cuplu, soţii îşi mint partenerul în unul din zece situaţii. Sunt câteva concluzii ale unor studii prezentate de Pamela Meyer, la o prelegere TEDxGlobal în 2011. Ea este antreprenor, autor de cărţi şi expert în detectarea minciunilor.

 • Cacealmaua rectificării bugetare pozitive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cacealmaua rectificării bugetare pozitive

  Am spus în repetate rânduri în comentariile publicate pe „adevarul.ro“ că la PSD orice plus înseamnă minus. Tocmai de aceea orice veste prezentată de vorbeţii partidului drept bună trebuie privită cu sporită mefienţă căci este oricând posibil ca ceea ce ne este prezentat drept victorie să fie, în realitate, o înfrângere.