Stiri despre marian munteanu

  110 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oana Zamfir a revenit pe post la Digi 24, după gafa cu Marian
Munteanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Zamfir a revenit pe post la Digi 24, după gafa cu Marian Munteanu

  Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii „România 24“, care a gafat în direct, a revenit, sâmbătă, la pupitrul ştirilor Digi 24. Prezentatoarea TV a fost scoasă de pe post după ce, în ediţia din 21 octombrie a emisiunii, l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenţilor în timpul Mineriadei din 1990, dacă a fost şi el prezent în Piaţa Universităţii „când au venit minerii“.

 • Ce învaţă tinerii la şcoală despre istoria recentă a României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce învaţă tinerii la şcoală despre istoria recentă a României

  Pe lângă notorietatea de moment, momentul stânjenitor al prezentatoarei Digi 24 care l-a întrebat, în direct, pe liderul studenţilor din anii ’90, Marian Munteanu, dacă a prins Mineriada, ridică întrebarea firească a cunoştinţelor pe care tinerii le au despre istoria recentă a României. Concluzia e tristă

 • Citatul săptămânii: Valentin Jucan, membru CNA, despre emisiunile 
tabloide: „Dacă chemi o şatră în studio nu faci diverstisment, ci 
prostituţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citatul săptămânii: Valentin Jucan, membru CNA, despre emisiunile tabloide: „Dacă chemi o şatră în studio nu faci diverstisment, ci prostituţie“

  Eroarea făcută de prezentatoarea Oana Zamfir, dezvăuirile Mihaelei Tatu despre felul în care a renunţat la televiziune, părerea lui Valentin Jucan despre emisiunile tabloide, decăderea imperiului Playboy şi dezvăluirile lui Smiley despre oferta făcută de Antena 1 fac parte din evenimentele recente. „Adevărul“ prezintă cele mai importante mai importante declaraţii ale săptămânii.

 • În
apărarea unei tinere ziariste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În apărarea unei tinere ziariste

  Înainte de 1989, dacă în poza lui Nea Nicu’ din ziar se vedea vreun rid, ziaristul răspunzător zbura de la locul de muncă. Hai să nu ne protejăm în acelaşi stil şi prin aceleaşi metode simbolurile noi. Sunt sigur că nici ele nu vor asta.

 • Gafa unei jurnaliste de ştiri şi ethosul presei româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gafa unei jurnaliste de ştiri şi ethosul presei româneşti

  Văd mulţi oameni din lista mea de Facebook, de la stânga şi de la dreapta, înfuriaţi la aflarea veştii că o jurnalistă de la un post de ştiri nu va mai apărea pe sticlă după ce a stat de vorbă, într-un interviu, cu Marian Munteanu fără să ştie cine e Marian Munteanu.

 • VIDEO Gafă la Digi24. Marian Munteanu, întrebat dacă a participat la Mineriada din 1990. Prezentatoarea a fost scoasă de pe post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Gafă la Digi24. Marian Munteanu, întrebat dacă a participat la Mineriada din 1990. Prezentatoarea a fost scoasă de pe post

  Conducerea Digi24 a scos-o de pe post pe Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii „România 24“, după ce în ediţia de miercuri, 21 octombrie, l-a întrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor în timpul Mineriadei din 1990, dacă a fost şi el prezent în Piaţa Universităţii „când au venit minerii“, scrie „Reporter Virtual“.

 • Viaţa secretă a lui Marian Munteanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa secretă a lui Marian Munteanu

  Am trăit în 1990, în mai şi iunie, în Piaţa Universităţii, momente de neuitat, la fel de emoţionante ca acelea trăite în 22 decembrie 1989, când am văzut elicopterul cu Nicolae şi Elena Ceauşescu decolând în grabă de pe acoperişul sediului CC al PCR.

 • Mică istorie postdecembristă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mică istorie postdecembristă

  Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu, Năstase, Băsescu – sau cum am crezut de fiecare dată că doar un singur om stă în calea fericirii noastre naţionale.

 • Amintiri din subsolul groazei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintiri din subsolul groazei

  „Golanul“ Sorin Drăgan povesteşte bătăile teribile încasate de liderii studenţilor. Sorin Drăgan, cofondator al Ligii Studenţilor, a fost zdrobit de mineri, odată cu Marian Munteanu. După Mineriadă a cerut azil în Statele Unite, unde trăieşte şi în prezent.

 • Un scriitor ratat. Şi un preşedinte aşijderea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un scriitor ratat. Şi un preşedinte aşijderea

  Azi se împlinesc 20 de ani de când Ion Iliescu le mulţumea, la Complexul Expoziţional Romexpo, minerilor care pacificaseră Capitala cu bâta, cu toporul şi cu târnăcopul.

 • „Poliţistul Anului“, dosar penal pentru furt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Poliţistul Anului“, dosar penal pentru furt

  Agentul Marian Munteanu, reţinut sâmbătă într-un dosar de furt din incinta ArcelorMittal, a fost ales în 2004 „Poliţistul Anului“ după ce şi-a rupt un picior în timp ce urmărea nişte hoţi de fier vechi. Marian Munteanu şi Vasile Hulea, un alt poliţist reţinut în acelaşi dosar, au lucrat pe platforma ArcelorMittal. Postul de poliţie a fost desfiinţat în 2009 din cauza ineficienţei.