Liberalii nu se lasă. Vasile Blaga, la Iaşi: „Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primăria Bucureşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la Iaşi pentru lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale din iunie, co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a precizat că partidul nu ia în calcul să renunţe la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primăria Bucureşti.

Copreşedintele Partidului Naţional Liberal, Vasile Blaga, a precizat duminică, 17 aprilie, la Iaşi, că partidul său nu ia în calcul schimbarea actualului candidat oficial la primăria Capitalei, Marian Munteanu.

Vasile Blaga a apreciat că acuzele care i se aduc candidatului PNL înscris în cursa pentru Primăria Bucureşti sunt nefondate.

Copreşedintele PNL consideră că, deşi candidatura lui Marian Munteanu este criticată, partidul nu se află în situaţia de a căuta un alt candidat pentru primăria capitalei.

În acelaşi context, Vasile Blaga i-a mulţumit fostului candidat PNL la Primăria Bucureşti, Ludovic Orban, pentru decizia rapidă de a se retrage din cursa electorală după ce procurorii DNA l-au acuzat pe acesta că ar fi cerut 50.000 de euro unui om de afaceri, pentru campania electorală.

„Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la această candidatură (n.r. candidatura lui Marian Munteanu). E bine că este criticată. Marian Munteanu este acuzat de tot felul de lucruri fără dovezi. Vezi doamne, ar schimba linia politică a partidulu - ca şi cum partidul nu ar avea peste 1.000 de oameni în comitetul de conducere. Noi suntem atenţi la aceste lucruri şi nu credem că suntem în situaţia de a găsi un alt candidat. Că acum după lansarea acestei candidaturi mai sunt şi oameni supăraţi, pentru că nu este cel pe care şi-l doresc unii, asta e situaţia”, a declarat Vasile Blaga.

Copreşedintele PNL a mai precizat că nu intenţionează să candideze la Primăra Bucureşti, aşa cum l-a provocat într-o scrisoare publică fostul preşedinte Traian Băsescu. „Eu am candidat la Bucureşti o dată, dar am pierdut. A doua oară nu mai candidez”, a subliniat Vasile Blaga. Copreşedinţii Partidului Naţional Liberal, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, au lansat duminică, oficial, la Iaşi, candidaţii PNL la alegerile locale.

Citeşte şi:

PNL a depus proiectul de lege care îi scapă pe primari de dosarele cu ANI. Alina Gorghiu îşi asumă proiectul promis aleşilor locali

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite