Stiri despre lamai

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul plantelor care rezistă cel mai
mult timp fără apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul plantelor care rezistă cel mai mult timp fără apă

  Dacă doriţi să aveţi în locuinţă plante rezistente şi care să nu necesite o atenţie specială şi udări frecvente, există mai multe soiuri ce pot rezista mai mult timp fără apă. Vi le prezentăm în cele ce urmează.

 • Tratamente cu lămâi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente cu lămâi

  Se spune că, atunci când viaţa îţi oferă lămâi, trebuie să faci limonadă - cu trimitere la momentele neplăcute de care ne putem lovi şi peste care e bine să încercăm să trecem, întorcându-le în favoarea noastră. Cu toate acestea, lămâia este departe de a fi un simbol al neplăcerii, aducând o mulţime de beneficii sănătăţii noastre.

 • Pofta de dulce, duşmanul tăcut din alimentaţia zilnică. Cele mai sănătoase trei fructe care încetinesc îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pofta de dulce, duşmanul tăcut din alimentaţia zilnică. Cele mai sănătoase trei fructe care încetinesc îmbătrânirea

  Deşi am fi tentaţi să credem că toate fructele sunt sănătoase, spcialiştii ne avertizează că multe dintre ele au un conţinut ridicat de zahăr. Este foarte important să le alegem pentru alimentaţia zilnică pe cele mai puţin periculoase. Iată trei dintre fructele cu foarte puţin zahăr care nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic.

 • Remediul care combate grăsimile în exces din sânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remediul care combate grăsimile în exces din sânge

  Grăsimile în exces din sânge pot duce la apariţia problemelor cardiovasculare, cea mai frecventă fiind ateroscleroza. Această afecţiune duce la întărirea şi îngustarea arterelor, reducând fluxul sangvin către inimă.

 • Leacuri neştiute cu citrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri neştiute cu citrice

  Bogate în antioxidanţi, vitamine şi minerale, citricele au numeroase proprietăţi terapeutice. Consumate proaspete, în salate sau sub formă de suc, portocala, lămâia şi grepfrutul te apără de bolile specifice iernii şi nu numai.

 • Întinereşte-ţi tenul cu citrice!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întinereşte-ţi tenul cu citrice!

  Ştiai că dacă amesteci sucul unei lămâi cu un pahar cu apă obţii un excelent tonic pentru ten? Însă din citrice mai poţi prepara o mulţime de reţete de frumuseţe. Câteva ţi le spunem noi!

 • Băuturi calde de
pe mapamond, numai bune pentru zilele reci de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băuturi calde de pe mapamond, numai bune pentru zilele reci de iarnă

  Băuturile calde sunt remediul de care ai nevoie în momentele în care temperatura scade în mod drastic, iar în afara ceaiurilor, băuturile care au şi un conţinut considerabil de alcool reprezintă un „energizant” eficient pentru destindere şi o formă de zile mari.

 • Cum păstrăm
fructele proaspete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum păstrăm fructele proaspete

  Fructele sunt alimente a căror perioadă de consum este foarte scurtă din momentul în care au fost puse pe piaţă sau au fost luate direct din copaci, tocmai de aceea este recomandat să ştim câteva trucuri pentru a menţine fructele proaspete şi gustoase.

 • Fructe exotice în curtea unui argeşean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructe exotice în curtea unui argeşean

  Un agricultor din Mărăcineni creşte sute de lămâi pe care îi vinde apoi celor care vor să îşi cultive citricele în propria casă. Bărbatul face bani şi din cultura de afine pe care o are plantată în grădină.

 • DN 73, piaţă bio la şosea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DN 73, piaţă bio la şosea!

  Agricultorii din localitatea Mărăcineni culeg produsele din grădină şi le vând la poartă. Fructe, legume şi chiar pomi fructiferi, toţi crescuţi natural, îşi aşteaptă cumpărătorii pe drumul ce leagă Piteştiul de Câmpulung.