Stiri despre incompetenta

  96 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Florin Roman, despre ministrul Sănătăţii: „Ori eşti solidar cu oamenii şi cu deciziile Guvernului, ori pleci. Ne-am săturat de circ ieftin şi incompetenţă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Roman, despre ministrul Sănătăţii: „Ori eşti solidar cu oamenii şi cu deciziile Guvernului, ori pleci. Ne-am săturat de circ ieftin şi incompetenţă”

  Deputatul liberal Florin Roman afirmă că minitrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, „a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi, în consecinţă, aruncă tot soiul de petarde”, acuzând PNL că a măsluit datele referitoare la pandemie. „Ne-am săturat de circ ieftin şi incompetenţă”, afirmă deputatul.

 • Reformarea Poliţiei Române, o demagogie nesfârşită a decizionalilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reformarea Poliţiei Române, o demagogie nesfârşită a decizionalilor

  De 30 de ani, la nivel decizional se promite reformarea poliţiei şi a instituţiilor de ordine şi linişte publică! Atât! Fiecare guvernare a minţit că va reforma Poliţia Română astfel încât aceasta să-şi poată îndeplini atribuţiile conform legilor. Lucrurile au mers însă, invers şi în locul reformării şi profesionalizării, instituţia poliţienească  s-a degradat continuu, ba chiar a ajuns un instrument de folosinţă politică!

 • Despre căpuşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre căpuşe

  Avem mii de căpuşe în sectorul bugetar. Dacă te uiţi pe condiţiile legale de angajare la posturile libere publicate pe site-urile guvernamentale, ai zice că sunt nişte condiţii destul de exigente pentru candidaţi, cu accent pus pe studii şi competenţe. În realitate, vedem că în instituţiile de stat, în ministere, în primării există persoane angajate care nu au nici în clin nici în mânecă, cu condiţiile legale de angajare! Şi totuşi sunt angajate!

 • România, afectată tot mai mult de lipsa unei justiţii reale şi eficiente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, afectată tot mai mult de lipsa unei justiţii reale şi eficiente

  Ne aflăm din nou într-un moment când nedreptăţile şi injustiţia sunt la apogeu, hrănite şi îngrăşate tot de mai marii demnitari ai zilei şi de legile strâmbe făcute de aceştia. Iar unii dintre aceşti demnitari ai zilei au profitat să urce la butoane pe spatele zecilor, sutelor de mii de români care, anii trecuţi, au ieşit în stradă să ceară o justiţie liberă şi independentă!

 • Revolta celor din linia întâi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revolta celor din linia întâi

  Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, se ştie, România la ora actuală, are un deficit de mii de medici şi alţi specialişti în domeniul sanitar! Dacă îi pierdem şi pe aceştia care au ales să rămână în ţară, să lupte cu moartea, care au învăţat din mers să se bată cu noul coronavirus, pierzându-şi propria viaţă uneori, riscând zi şi noapte, expunându-şi familiile, pe cine aducem în locul lor?

 • Cultura incompetenţei – mic manual de distrugere a unui spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura incompetenţei – mic manual de distrugere a unui spital

  „De 5 ani nu avem un vestiar… stăm în clădirea nou ridicată dar deja afectată pentru că este lasată de izbelişte… în umezeală… haine umede şi miros puternic de mucegai” (…) ”dacă postăm ceva pe pagina spitalului suntem chemaţi la direcţiune.”(…)„. Aici toate lucrurile negative se ascund. La toţi ne e frică pentru că suntem ameninţaţi dacă vorbim.” (ardealnews.ro, 23/08/2017)

 • Învăţământul românesc, etern urmărit de ghinion!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învăţământul românesc, etern urmărit de ghinion!

  Face ce face doamna Monica Cristina Anisie, ministrul Educaţiei în guvernul condus de dl. Ludovic Orban, şi îşi consolidează decisiv poziţia de cel mai slab component al respectivului Executiv.

 • Batista pe ţambal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batista pe ţambal

  Surprinzătoare sunt tăcerea, lipsa de reacţie a celorlalţi medici şi a personalului sanitar din  sistemul de sănătate românesc în condiţiile în care funcţionează în prezent, cu marile probleme nerezolvate, cu incidentele şi accidentele care apar zilnic, dar nu se raportează şi nu se fac publice!  Oare de ce unii medici au sărit ca arşi în apărarea publică a lui Beuran, iar a doua zi au renunţat la grevă şi s-au apucat de treabă?!

 • Ce facem cu Poliţia Română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce facem cu Poliţia Română

  Peştele de la cap se împute! Situaţia în care a ajuns această importantă instituţie publică în ultima vreme, este fără precedent! Cu toţii i-am văzut pe poliţiştii sărind gardurile, în cazul suspectului de crimă de la Caracal! Cu toţii vedem aproape zilnic, reprezentanţi ai sindicatelor, aşa zis poliţişti, dându-şi cu părerea la televiziuni! În permanenţă aproape, vedem cu toţii incompetenţa, corupţia, prostia şi politizare a  instituţiei!

 • Degradare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Degradare

  Avem nevoie de un nou Herodot. Un cronicar gata să se holbeze neînfricat la creaturi stricate şi apucături neomeneşti, Un zoolog post-animal. Un etnograf cu nervi încăpători şi stomac tare. Un recuperator neîntrecut la extragerea vidului din vid.

 • Bate uraganul în şandramaua puterii doamnei Vasilica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bate uraganul în şandramaua puterii doamnei Vasilica

  Să iasă în stradă, să ne explice zilele următoare, doamna premier Dăncilă, ce consecinţe, cât de eficiente au fost şi vor fi aceste „măsuri“, care fac suma incompetenţei şi prostiei guvernamentale! Să ia contact cu oamenii supăraţi, revoltaţi, furioşi, că tot vrea dumneaei să-şi facă imagine electorală în perspectiva alegerilor prezidenţiale, şi să le spună ce a rezolvat, cât de tare a combătut, a luptat şi a învins criminalitatea!

 • Ţara care îşi ucide copiii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara care îşi ucide copiii

  România arată din ce în ce mai puţin a ţară şi tot mai mult a boală mintală. Statul român nu mai e capabil să asigure nici cele mai elementare lucruri care îi cad în grijă: asigurarea siguranţei publice şi ocrotirea dreptului la viaţă. Iar societatea noastră pare incapabilă să îl penalizeze. Nici pe el, nici pe politicienii care l-au confiscat pentru a le servi propriile interese.

 • Alo, domnilor politicieni, viceversa!...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alo, domnilor politicieni, viceversa!...

  Crochiul autoportretistic conclusiv „ca la noi, la nimenea“ pare a nu mai satisface gusturile politicienilor români ‒ se trudeşte, din greu, la consolidarea acestuia, pentru a nu trece drept o spusă într-o doară, ci a fi o realitate vie, o pregnantă amprentă naţională.

 • Războaiele românilor în timp de pace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războaiele românilor în timp de pace

  Instituţiile bugetofage sunt aproape paralizate în aşteptarea banilor din punga contribuabililor, în special ai contribuabililor care lucrează în mediul privat! În acest timp, eminenţele cenuşii, incompetente, iresponsabile, penale ale puterii politice actuale trag cu pixul pe harta bugetului, pe harta ţării, fără să fie în stare să ajungă la soluţii viabile. Pe acest fond, românii duc bătălii atipice pentru supravieţuire!

 • Românii, faţă
în faţă cu nevrednicia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, faţă în faţă cu nevrednicia

  Luaţi la bani mărunţi, foarte puţini dintre componenţii guvernului condus de d-na Viorica Vasilica Dăncilă, începând cu premierul însuşi, ar trece un elementar examen al competenţei.

 • Mult zgomot
pentru nimic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mult zgomot pentru nimic

  Cu teama că aduc o ofensă titlului uneia dintre cele mai frumoase şi mai jucate piese shakespeariene, cam în termenii aceştia- mult zgomot pentru nimic- aş defini ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri. Înainte, în timpul şi după încheierea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

 • Importanţa slugăreilor tradiţional patriotici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Importanţa slugăreilor tradiţional patriotici

  De zeci de ani, oamenii din societate se plâng că aceste marionete, la putere sau în politică, prin lipsa lor de responsabilitate şi competenţă, sunt nu doar nocive, căpuşe slugarnice, dar distrug şi au consecinţe nefaste asupra instituţiilor democratice şi asupra societăţii româneşti în ansamblul ei. Fac rău! Consecinţe care pot avea efecte imediate sau pe termen lung şi care cu greu mai pot fi remediate.

 • Premeditare, executare, perpetuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premeditare, executare, perpetuare

  Dumnezeu ştie cum de nu s-a ajuns la victime călcate în picioare! Ucise în îmbulzeală! Ce s-a întâmplat toată noaptea aproape, consecinţele, efectele alarmei de luptă, atacurile forţelor de ordine la comandă politică şi din prostia şi incompetenţa proprii, s-a văzut zilele următoare. Au oripilat o lume întreagă. A fost ceva de noaptea minţii!

 • Cum eşuează proiectul podului peste Dunăre de la Brăila într-un morman de hârtii, „incompetenţă şi dezinteres“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum eşuează proiectul podului peste Dunăre de la Brăila într-un morman de hârtii, „incompetenţă şi dezinteres“

  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a ratat licitaţile pentru relocarea reţelelor de apă, electricitate şi gaze, dar dă asigurări că problemele vor fi rezolvate în timp util. Totuşi, calendarul stabilit pentru aceste proceduri a fost depăşit deja cu o jumătate de an, iar în alte şase luni concernul italo-japonez Astaldi S.p.A. – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd ar trebui să se apuce efectiv de construit.

 • ANALIZĂ Drumul din rural spre universitar, surpat de sărăcie şi incompetenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Drumul din rural spre universitar, surpat de sărăcie şi incompetenţă

  Doar 26 % din tinerii români aveau finalizate studiile superioare anul trecut. Cel puţin aşa reiese din ultimul studiu Eurostat, care plasează România pe ultimul loc în Uniunea Europeană la procentul de cetăţeni cu vârste între 30 şi 34 de ani care au terminat o facultate. Specialiştii afirmă că cei mai afectaţi sunt tinerii din mediul rural.

 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

Modifică Setările