Stiri despre incompetenta

  88 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cultura incompetenţei – mic manual de distrugere a unui spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura incompetenţei – mic manual de distrugere a unui spital

  „De 5 ani nu avem un vestiar… stăm în clădirea nou ridicată dar deja afectată pentru că este lasată de izbelişte… în umezeală… haine umede şi miros puternic de mucegai” (…) ”dacă postăm ceva pe pagina spitalului suntem chemaţi la direcţiune.”(…)„. Aici toate lucrurile negative se ascund. La toţi ne e frică pentru că suntem ameninţaţi dacă vorbim.” (ardealnews.ro, 23/08/2017)

 • Învăţământul românesc, etern urmărit de ghinion!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învăţământul românesc, etern urmărit de ghinion!

  Face ce face doamna Monica Cristina Anisie, ministrul Educaţiei în guvernul condus de dl. Ludovic Orban, şi îşi consolidează decisiv poziţia de cel mai slab component al respectivului Executiv.

 • Batista pe ţambal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batista pe ţambal

  Surprinzătoare sunt tăcerea, lipsa de reacţie a celorlalţi medici şi a personalului sanitar din  sistemul de sănătate românesc în condiţiile în care funcţionează în prezent, cu marile probleme nerezolvate, cu incidentele şi accidentele care apar zilnic, dar nu se raportează şi nu se fac publice!  Oare de ce unii medici au sărit ca arşi în apărarea publică a lui Beuran, iar a doua zi au renunţat la grevă şi s-au apucat de treabă?!

 • Ce facem cu Poliţia Română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce facem cu Poliţia Română

  Peştele de la cap se împute! Situaţia în care a ajuns această importantă instituţie publică în ultima vreme, este fără precedent! Cu toţii i-am văzut pe poliţiştii sărind gardurile, în cazul suspectului de crimă de la Caracal! Cu toţii vedem aproape zilnic, reprezentanţi ai sindicatelor, aşa zis poliţişti, dându-şi cu părerea la televiziuni! În permanenţă aproape, vedem cu toţii incompetenţa, corupţia, prostia şi politizare a  instituţiei!

 • Degradare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Degradare

  Avem nevoie de un nou Herodot. Un cronicar gata să se holbeze neînfricat la creaturi stricate şi apucături neomeneşti, Un zoolog post-animal. Un etnograf cu nervi încăpători şi stomac tare. Un recuperator neîntrecut la extragerea vidului din vid.

 • Bate uraganul în şandramaua puterii doamnei Vasilica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bate uraganul în şandramaua puterii doamnei Vasilica

  Să iasă în stradă, să ne explice zilele următoare, doamna premier Dăncilă, ce consecinţe, cât de eficiente au fost şi vor fi aceste „măsuri“, care fac suma incompetenţei şi prostiei guvernamentale! Să ia contact cu oamenii supăraţi, revoltaţi, furioşi, că tot vrea dumneaei să-şi facă imagine electorală în perspectiva alegerilor prezidenţiale, şi să le spună ce a rezolvat, cât de tare a combătut, a luptat şi a învins criminalitatea!

 • Ţara care îşi ucide copiii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara care îşi ucide copiii

  România arată din ce în ce mai puţin a ţară şi tot mai mult a boală mintală. Statul român nu mai e capabil să asigure nici cele mai elementare lucruri care îi cad în grijă: asigurarea siguranţei publice şi ocrotirea dreptului la viaţă. Iar societatea noastră pare incapabilă să îl penalizeze. Nici pe el, nici pe politicienii care l-au confiscat pentru a le servi propriile interese.

 • Alo, domnilor politicieni, viceversa!...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alo, domnilor politicieni, viceversa!...

  Crochiul autoportretistic conclusiv „ca la noi, la nimenea“ pare a nu mai satisface gusturile politicienilor români ‒ se trudeşte, din greu, la consolidarea acestuia, pentru a nu trece drept o spusă într-o doară, ci a fi o realitate vie, o pregnantă amprentă naţională.

 • Războaiele românilor în timp de pace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războaiele românilor în timp de pace

  Instituţiile bugetofage sunt aproape paralizate în aşteptarea banilor din punga contribuabililor, în special ai contribuabililor care lucrează în mediul privat! În acest timp, eminenţele cenuşii, incompetente, iresponsabile, penale ale puterii politice actuale trag cu pixul pe harta bugetului, pe harta ţării, fără să fie în stare să ajungă la soluţii viabile. Pe acest fond, românii duc bătălii atipice pentru supravieţuire!

 • Românii, faţă
în faţă cu nevrednicia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, faţă în faţă cu nevrednicia

  Luaţi la bani mărunţi, foarte puţini dintre componenţii guvernului condus de d-na Viorica Vasilica Dăncilă, începând cu premierul însuşi, ar trece un elementar examen al competenţei.

 • Mult zgomot
pentru nimic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mult zgomot pentru nimic

  Cu teama că aduc o ofensă titlului uneia dintre cele mai frumoase şi mai jucate piese shakespeariene, cam în termenii aceştia- mult zgomot pentru nimic- aş defini ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri. Înainte, în timpul şi după încheierea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

 • Importanţa slugăreilor tradiţional patriotici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Importanţa slugăreilor tradiţional patriotici

  De zeci de ani, oamenii din societate se plâng că aceste marionete, la putere sau în politică, prin lipsa lor de responsabilitate şi competenţă, sunt nu doar nocive, căpuşe slugarnice, dar distrug şi au consecinţe nefaste asupra instituţiilor democratice şi asupra societăţii româneşti în ansamblul ei. Fac rău! Consecinţe care pot avea efecte imediate sau pe termen lung şi care cu greu mai pot fi remediate.

 • Premeditare, executare, perpetuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premeditare, executare, perpetuare

  Dumnezeu ştie cum de nu s-a ajuns la victime călcate în picioare! Ucise în îmbulzeală! Ce s-a întâmplat toată noaptea aproape, consecinţele, efectele alarmei de luptă, atacurile forţelor de ordine la comandă politică şi din prostia şi incompetenţa proprii, s-a văzut zilele următoare. Au oripilat o lume întreagă. A fost ceva de noaptea minţii!

 • Cum eşuează proiectul podului peste Dunăre de la Brăila într-un morman de hârtii, „incompetenţă şi dezinteres“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum eşuează proiectul podului peste Dunăre de la Brăila într-un morman de hârtii, „incompetenţă şi dezinteres“

  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a ratat licitaţile pentru relocarea reţelelor de apă, electricitate şi gaze, dar dă asigurări că problemele vor fi rezolvate în timp util. Totuşi, calendarul stabilit pentru aceste proceduri a fost depăşit deja cu o jumătate de an, iar în alte şase luni concernul italo-japonez Astaldi S.p.A. – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd ar trebui să se apuce efectiv de construit.

 • ANALIZĂ Drumul din rural spre universitar, surpat de sărăcie şi incompetenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Drumul din rural spre universitar, surpat de sărăcie şi incompetenţă

  Doar 26 % din tinerii români aveau finalizate studiile superioare anul trecut. Cel puţin aşa reiese din ultimul studiu Eurostat, care plasează România pe ultimul loc în Uniunea Europeană la procentul de cetăţeni cu vârste între 30 şi 34 de ani care au terminat o facultate. Specialiştii afirmă că cei mai afectaţi sunt tinerii din mediul rural.

 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

 • Sirenele lui Roaită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sirenele lui Roaită

  Aceşti cetăţeni disperaţi nu mai suportă să fie umiliţi, să muncească din greu şi să plătească tot mai mult, conform lozincii „Nu puteţi voi produce cât putem noi fura!“ - hoţia puternicilor din fruntea bucatelor. Pleacă tot mai mulţi români în străinătate. Va exista şi o clasă a diasporenilor cu stare, cu ştaif! La polul opus, sirenele mafiote sună din toate puterile către românii plecaţi, să se întoarcă acasă! Degeaba, „căpşunarii“ refuză!

 • Noi, cei ce am uitat cum e să trăim într-o ţară normală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi, cei ce am uitat cum e să trăim într-o ţară normală

  Nu e prima dată când trebuie să facem faţă acţiunilor unui guvern incompetent. Fără a pune în practică vreo viziune de dezvoltare coerentă şi fără să reuşească să ne unească în jurul unui proiect de ţară demn de anul Centenar, actualul guvern PSD este mai degrabă unul ce poate fi definit prin tupeu, incompetenţă şi frica de puşcărie.

 • România, între incompetenţă şi depopulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, între incompetenţă şi depopulare

  România se stinge între incompetenţă şi depopulare. Incompetenţa decidenţilor şi depopularea profesioniştilor. Cei puţini rămaşi fideli schimbărilor şi vredniciei, tributari creativităţii, sunt striviţi de leneşi congenitali, şmecheri prin educaţie parentală, puşlamale sociale, oportunişti de ocazie circumstanţiată de familie sau mafie.

 • Autorităţile, complice la proliferarea pericolelor publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile, complice la proliferarea pericolelor publice

  Întrebarea fără răspuns este - de ce trebuie să se întâmple întâi tragedii ca să se poată lua măsuri pentru rezolvarea unor probleme grave ? Firesc, normal ar trebui ca măsurile să fie luate dinainte, pentru prevenirea pericolelor şi evitarea nenorocirilor. La noi, aceste măsuri nu se iau dinainte, mor oameni şi nimeni nu plăteşte pentru că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Violenţa a devenit o problemă la ordinea zilei!!!

 • Centura Capitalei, cea mai dură dovadă a
impotenţei şi incompetenţei guvernanţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centura Capitalei, cea mai dură dovadă a impotenţei şi incompetenţei guvernanţilor

  Bucureştiul este singura capitală europeană care nu are o centură funcţională, cu pasaje rutiere la intersecţia cu drumuri naţionale importante. Multe capitale au chiar două centuri, Parisul, de exemplu. În 28 de ani, guvernele care s-au perindat n-au fost capabile să modernizeze 70 de km, cât are centura, în drum cu patru benzi de circulaţie şi cu pasaje rutiere la intersecţiile importante.

 • Statul paralelilor (unde toate sunt de-a-ndoaselea)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul paralelilor (unde toate sunt de-a-ndoaselea)

  Sunt unii care deplâng existenţa unui stat paralel, alţii ne sperie cu îngrozitoarea idee conform căreia statul român ar fi condus de străini, alţii atribuie toate relele penalilor care deformează esenţa acestui stat centenar. Toate formulele, însă, ascund adevărata natură a defectului congenital de care suferim, ce decurge din faptul că suntem conduşi de către nişte paraleli, un sistem politic de-a-ndoaselea.

 • Se opresc gazele la unii consumatori! Complicitate sau incompetenţă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se opresc gazele la unii consumatori! Complicitate sau incompetenţă?

  O ameninţare bombă a venit în urmă cu câteva zile la Comisia de anchetă a ANRE, în care reprezentantul celui mai mare furnizor de gaze din România arată că singura soluţie la iarnă este să se oprească gazele la unii consumatori. Surprinzător nu a fost nici o reacţie la această declaraţie. Nimeni nu a arătat că o astfel de practică ar fi ilegală. De ce oare? Poate pentru că adevărul întotdeauna este la mijloc: 50% complicitate / 50% incompentenţă.