Stiri despre hemoroizi

  53 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Dietele fără fibre duc la constipaţie“. Trei sfaturi utile de Sărbători pentru pacienţii
care suferă de hemoroizi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Dietele fără fibre duc la constipaţie“. Trei sfaturi utile de Sărbători pentru pacienţii care suferă de hemoroizi

  Târguri de Crăciun, colindători, mese îmbelşugate de pe care nu lipsesc cârnaţii, sarmalele, dulciurile şi vinul fiert. Acelaşi răsfăţ ne aşteaptă şi de Revelion. Dar excesele alimentare şi greşelile care se fac în această perioadă pun la grea încercare sistemul digestiv şi agravează suferinţa celor care au hemoroizi. Ce sfaturi au medicii specialişti.

 • Extractul de
castan reduce inflamaţia venelor varicoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Extractul de castan reduce inflamaţia venelor varicoase

  Extractul din seminţe de castan este utilizat în mod tradiţional ca remediu împotriva febrei şi pentru atenuarea simptomelor de răceală. El s-a dovedit eficient însă şi în reducerea umflăturilor venelor varicoase şi în diminuarea disconfortului determinat de hemoroizi.

 • Ce sunt hemoroizii şi cum prevenim apariţia lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sunt hemoroizii şi cum prevenim apariţia lor

  Dacă nu ai avut de-a face cu ei până acum şi vrei să afli ce sunt hemoroizii, e bine de ştiut că aceştia sunt vene umflate asemănătoare varicelor, la nivelul anusului.

 • „Cremele nu fac să
dispară boala hemoroidală“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cremele nu fac să dispară boala hemoroidală“

  Hemoroizii apar mai ales din cauza sedentarismului şi a unei alimentaţii sărace în fibre. Ca şi în cazul altor afecţiuni, şi atunci când suferim de hemoroizi, ajungem târziu la medic şi asta pentru că ne este ruşine să ne lăsăm investigaţi medical într-o zonă considerată tabu. Netratată, însă, bola hemoroidală nu trece de la sine, atrag atenţia medicii specialişti. Iar tratament nu înseamnă doar aplicarea unei creme procurate din farmacie.

 • Hemoroizii: ce sunt şi cum previi apariţia lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hemoroizii: ce sunt şi cum previi apariţia lor

  6 din 10 adulţi suferă de hemoroizi. Sunt o problemă medicală majoră. Tinerii au început să fie şi ei în pericol. Ruşinea îi face pe mulţi suferinzi să nu meargă la doctor. Azi vorbim despre hemoroizi, ce sunt şi cum previi apariţia lor.

 • Cum scăpăm de hemoroizi. Alimentele de evitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de hemoroizi. Alimentele de evitat

  Hemoroizii afectează circa 6 din 10 aduţi şi numai tratamentul potrivit îi face să dispară. O alimentaţie corespunzătoare îi face să dispară, însă în cazuri grave se ajunge din păcate la operaţie.

 • 5 situaţii care agravează hemoroizii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 situaţii care agravează hemoroizii

  Carne, grăsimi, maioneză, brânzeturi, alcool şi multe dulciuri. Tabloul alimentar al Sărbătorilor, cu mii de calorii, nu lasă semne doar pe cântar. Kilogramele în plus vin la pachet cu constipaţie, glicemie crescută, disconfort biliar, cu apariţia sau agravarea unei probleme frecvente de sănătate: hemoroizii.

 • Despre boala care rămâne netratată din cauza ruşinii, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre boala care rămâne netratată din cauza ruşinii, la Adevărul Live

  75% din populaţie se confruntă cel puţin o dată în viaţă cu această problemă dureroasă. La femei, poate să apară mai devreme, în timpul unei sarcini. Este cauzată de sedentarism şi de alimentaţia săracă în fibre. Medicul Ana-Laura Manda, specialistă în chirurgie generală, ne explică la Adevărul Live cum se tratează corect şi eficient boala hemoroidală.

 • Cum se prepară unguentul de untişor şi ce proprietăţi terapeutice are
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară unguentul de untişor şi ce proprietăţi terapeutice are

  Cunoscut şi sub denumirile de sălăţică sau grâuşor, untişorul, o plantă din familia Ranunculaceae, este folosit atât în bucătărie, cât şi în scop medicinal. Planta are însă şi unele riscuri în administrare dacă nu este culeasă la timpul potrivit.

 • Planta care previne apariţia hemoroizilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planta care previne apariţia hemoroizilor

  În cazul în care nu ştiai, anumite plante au efect detoxifiant asupra organismului uman şi ajută la întărirea vaselor de sânge.

 • Cum se calmează durerea hemoroidală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se calmează durerea hemoroidală

  Hemoroizii, una dintre cele mai întâlnite probleme de sănătate, pot da sângerări, mâncărimi, dureri şi disconfort.

 • Permis şi interzis în boala hemoroidală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Permis şi interzis în boala hemoroidală

  Întâlnită cel mai adesea la femeile însărcinate şi la bărbaţi, boala hemoroidală afectează o mare parte din populaţie. Netratată corespunzător se poate agrava, de aceea este bine să ştii ce măsuri sunt indicate şi care nu.

 • 5 leacuri naturale împotriva hemoroizilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 leacuri naturale împotriva hemoroizilor

  Un adult din doi, în vârstă de peste 50 de ani, suferă de hemoroizi. Constipaţia, îmbătrânirea ţesuturilor, circulaţia sangvină deficitară se numără printre cauzele principale. Simptomele sunt uşor de recunoscut: mâncărimi în zona anală, disconfort şi sângerări.

 • Tratează hemoroizii naturist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratează hemoroizii naturist

  Una dintre cel mai des întâlnite afecţiuni la nivel global, hemoroizii sunt o consecinţă a sedentarismului, constipaţiei şi a unei alimentaţii neechilibrate.

 • Cele mai bune plante utile în tratarea hemoroizilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune plante utile în tratarea hemoroizilor

  Mai mult de jumătate din populaţia lumii sufera de boala hemoroidală, fie ca predispoziţie constituţională, fie ca o consecintă a altor boli sau ca efect al sarcinii. Boala se tratează în funcţie de stadiul de dezvoltare a hemoroizilor.

 • Cum să mănânci corect fructe şi legume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să mănânci corect fructe şi legume

  Chiar dacă ai grijă să mănânci regulat fructe şi legume, este foarte important şi modul în care le prepari, pentru a profita de tot ceea ce au să-ţi ofere acestea.

 • De ce apar hemoroizii şi cum îi tratezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar hemoroizii şi cum îi tratezi

  De hemoroizi suferă atât bărbaţii cât şi femeile, fiind o afecţiune dureroasă frecvent întâlnită, şi este caracterizată prin inflamarea venelor în rect. Una dintre cele mai frecvente simptome sunt mâncărimile.

 • Sulfina scade inflamaţiile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sulfina scade inflamaţiile

  Cunoscută şi ca iarba de piatră, sulfina are, mai ales după uscare, un parfum dulceag datorită unei substanţe numită cumarină, cu efect anticoagulant. Planta acţionează şi ca antiinflamator, antispasmodic, antiseptic, fiind un bun remediu în reumatism, varice, hemoroizi, răni superficiale, ulcer şi tulburări intestinale.

 • Ponturi pentru curăţarea colonului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponturi pentru curăţarea colonului

  Sănătatea colonului este esenţială pentru cea a întregului corp. Prin extragerea apei şi a sării din rămăşiţe, înainte de a le elimina, se menţine echilibrul electrolitic corporal şi buna funcţionare a celorlaltor organe.

 • Tătăneasa calmează durerile de stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tătăneasa calmează durerile de stomac

  Când durerile de stomac sau reumatice nu-ţi dau pace, remediile cu tătăneasă îţi sunt de ajutor. Beneficiile sunt cunoscute de pe vremea dacilor.

 • Pătlagina, planta care te protejează de pietre la rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pătlagina, planta care te protejează de pietre la rinichi

  Pătlagina este o sursă bogată de mucilagii, dar conţine şi uleiuri volatile şi substanţe antibiotice, fitoncide, fitochinona, carotenoizi. Această plantă poate să prevină, dar chiar şi să trateze, numeroase afecţiuni.

Modifică Setările